Bu Hafta 2 Yeni Altcoin Çıkış Yapıyor!

Web3 sosyal uygulaması Tipcoin ve Telegram Bot projesi Banana Gun, bu hafta kendi kripto paralarını piyasa sürmeye hazırlanıyor. Altcoin projeleri, merkezi borsa listeleri için görüşmeleri sürdürüyor.

Bu hafta 2 yeni altcoin piyasaya adım atacak

Bugün Telegram Bot projesi Banana Gun, sosyal platformda BANANA’nın 12 Eylül’de çıkış yapacağını duyurdu. Token sözleşmesi Telegram’daki resmi duyuruda yayınlanacak. Ek olarak, likidite/toplam tavan oranı %25 olan 195.000 dolar değerindeki 300.000 tokenden, %38 olan 309.000 dolar değerindeki 500.000 tokene yükseldi. Yeni eklenen altcoin miktarı rezerv hazinesinden gelecek.

9 Eylül’de Banana Gun, ön satışını tamamladığını duyurmuştu. Altcoin ekibi, önümüzdeki hafta başında merkezi borsa yer alabileceklerini söyledi.

Tipcoin, TIP için tarih verdi

Bir diğer duyuruda Web3 sosyal uygulaması Tipcoin, sosyal platformda token TIP’i önümüzdeki Çarşamba yayınlayacağını bildirdi. Salı gününden önce token ekonomisi, likidite ve sözleşme ayrıntılarını tanıtan bir makale yayınlayacağını duyurdu. Tipcoin, kullanıcıların içerik oluşturmaya katılmasına ve tweet’ler, alıntılar vb. aracılığıyla puan Tokenları kazanmalarına olanak sağlar. Altcoin, Twitter’a dayalı yeni bir sosyal proje olarak çıkış yapıyor

TipCoin, Ethereum kullanan bir ERC-20 tokendir. Aynı zamanda, kullanıcıların diğer Twitter kullanıcılarına içerikleri ve katılımları için bahşiş vermelerini sağlamak üzere tasarlanmıştır. Mekanizma son derece basittir. Kullanıcılar tweet atarak veya @tipcoineth ve TIP’ten bahsederek yanıt vererek puan toplarlar.

Binance, bu altcoin için kaldıraç oranlarını değiştiriyor

Bu arada Binance, PERPUSDT U kaldıraç oranlarını tekrar ayarlayacağını duyurdu. PERPUSDT U marjlı sözleşme fonlama oranı tavan çarpanı 0,75’ten 1’e çıkarıldı. Bu altcoin yatırımcılarının artık PERP ile daha büyük pozisyonlar alabileceği anlamına geliyor.

Kriptokoin.com olarak aktardığımız üzere PERP, bu hafta öneli kurumsal yatırımlara tanık oldu. Ünlü altcoin yatırımcısı DWF Labs, 8 Eylül’de Binance’ten 109.000 dolar değerinde 100.000 PERP satın aldı.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin. Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!


source site-1