Bu Altcoin ‘Fantastik’ Fırsatlar Sunuyor!

Bitcoin tahminleriyle nam salan Credible Crypto, Ethereum (ETH) fiyatının tarihi fırsat bölgesinde işlem gördüğünü söylüyor. Analizlerinde, altcoin fiyatının yeni bir dibi onayladığını, şimdi ralli için hazır olduğunu belirtti.

Credible Crypto, altcoin piyasasının dibi vurduğunu söylüyor

Yakından takip edilen kripto stratejisti, Ethereum’un şu anda ayı piyasasının dibini oluşturduğuna inanıyor. Güncel analizlerinde, altcoin fiyatının geçen hafta düzeltme yaptıktan sonra taban fiyatını bulduğunu söyledi. Credible Crypto, ETH fiyatı 1.440 dolar civarında kaldığı sürece ralli için uygun zemini koruyacağını belirtiyor. Analist, yükselen üçgen formasyonu eşliğinde daha yüksek seviyeleri bekliyor. Analizlerine göre:

Bu son düşüşte, daha önce Mayıs ayında oraya geri dönersek ‘harika bir satın alma’ olacağını söylediğim yüksek zaman dilimine ulaştığımızı ve bu konudaki fikrimin değişmediğini belirtmekte fayda olduğunu düşünüyorum.

Eğer BTC konusunda haklıysam, muhtemelen ETH konusunda da haklıyım ve altımızdaki yeşil bölge muhtemelen dip noktamızdı. Bu devam ettiği sürece, bu yükselen üçgen benzeri yapının fiilen işlemesini bekliyorum.

Analistin paylaştığı grafiğe göre, Ethereum potansiyel bir 2024 boğası öncesine kadar 1,600-2,000 bölgesinde işlem görecek. Aşağıda yeşil kutu ile belirtilen alan, BTC fiyatı 24.800 dolar bölgesini koruduğu sürece Ethereum için mutlak bir destek tabanını tasvir ediyor. Credible Crypto, lider altcoin için bu kopuştan sonra 4.000 dolara kadar yükseliş bekliyor.

Analist, BTC fiyatının bu yıl ATH yapacağına sıkı şekilde bağlı

Credible Crypto, Bitcoin’in bu yıl sona ermeden yeni bir zirve kaydedeceğini düşünen analistler arasında. Kripto stratejisti, ETH’nin BTC’nin ayak izlerini yakından takip etmesini bekliyor:

Açık olmak istiyorum: Kısa vadede ETH/BTC’de düşüş eğiliminde olsam da (kısa vadede çoğu ALT/BTC çiftinde düşüş eğiliminde olduğumu söylediğim gibi), ETH/USD’de oldukça yükseliş yanlısıyım ve BTC’nin yükselişini takip eden ilk altcoinlerden biri olmasını bekliyoruz.

Bu altcoin yatırımcısı, dip yapan ETH fiyatıyla piyangoyu vurdu

Lider altcoin şu anda Credible’ın dikkat çektiği 1,400-1,600 dolar destek tabanın hemen üzerinde işlem görüyor. Analiste göre mevcut seviyeler ‘fantastik’ bir fırsat bölgesi anlamına gelirken, bir GMX kullanıcı son düşüşü verimli bir şekilde değerlendirdi.

Blockchain takipçisi Lookonchain, merkezi olmayan borsa (DEX) GMX’i kullanan bir trader’ın, Ethereum’un son birkaç haftadaki fiyat hareketini doğru bir şekilde tahmin ederek 1 milyon dolardan fazla kazandığını tespit etti.

Lookonchain, yatırımcının ETH fiyatı 14 Temmuz’da yerel zirvesi 2.000 dolarda gezinirken short açtığını tespit etti. Daha sonra Perşembe gününün piyasa çöküşünün ardından pozisyonunu kapatarak yaklaşık 1 milyon dolar kar elde etti. Kriptokoin.com olarak aktardığımız üzere, kurumsal yatırımcılar süreç boyunca lider altcoin projesinden uzak durmayı tercih ediyordu.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin. Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!


source site-3