Bu Altcoin Eski Google Genel Müdürünü İşe Aldı!

Google’ın eski genel müdürü Prithvi Subburaj, katman-2 (L-2) ağı Optimism’i geliştirici şirketi OP Labs’ın işletme müdürü olarak atandı.

Geçtiğimiz dönemde Google’da genel müdür olarak görev yapan Prithvi Subburaj, Katman-2 (L-2) ağı Optimism’i yöneten Optimism Collective’in temel geliştiricisi olan OP Labs’ın işletme müdürü rolünü üstlendi.

Konu hakkında açıklamada bulunan OP Labs CEO’su Karl Floersch, 15 yılını Google’da geçiren Subburaj’ın göreve gelmesinin önemli bir adım olduğunu ve Optimism’in gelecekteki potansiyeli için değerli bir karar olduğunu şu ifadelerle açıkladı:

Prithvi, bu üstel büyümeyi ve gelecekteki potansiyeli desteklemek üzere ekiplerimizi ve süreçlerimizi ölçeklendirmek için gereken uzmanlığı ve liderliği getiriyor.

OP Labs CEO’su Karl Floersch bu göreve kısa süre önce geçmişti ve CEO’nun işe alım yaptığı ilk isim Google’ın eski genel müdürü oldu. Subburaj, Google’daki kariyeri boyunca birçok kritik görevde rol aldı ve teknoloji devinin kablosuz abonelik hizmeti Google Fi’ın yöneticiliğini yaptı.

source site-9