Bu Altcoin 50 Milyon Dolarlık Fon Başlattı, Fiyat Yükselişe Geçti!

Yüksek performanslı bir katman-1 (L1) ağı aelf, blokzinciri inovasyonunu artırmak için 50 milyon dolarlık bir girişim fonu başattı.

aelf 7 Eylül günü paylaştığı bir blog gönderisinde, blokzinciri teknolojisi ve Web3 özelindeki inovasyonları artırmak için 50 milyon dolarlık ekosistem fonunu aelf Ventures ile hayata geçirdiğini beyan etti.

Yapılan açıklamada, bu girişimin Web3’teki yeni yatırım fırsatlarını ortaya çıkarmak ve blokzinciri alanındaki göze çarpan projeler için yüksek performanslı bir L1 hizmeti sunmayı amaçladığı vurgulandı.

Öte yandan dikkat çeken ve gerekli yeterlilikleri karşılayan projelerin Web2 alanından Web3‘e geçişleri için de destek sağlanacağı ifade edildi:

Merkeziyetsiz bir Web3 çağına doğru yol alırken, aelf Ventures olağanüstü beyinler ve çığır açan projeler için yol gösterici bir ışık olarak duruyor. Misyonumuz açık: vizyonumuzu paylaşanları desteklemek, tutkuyla hareket eden kuruculara ve aelf’in özüyle örtüşen fikirlere yatırım yapmak.

aelf Ventures bu girişimler doğrultusunda şimdiye kadar Crystal Fun adlı bir Web3 oyun ekosistemi ve Mythic Protocol gibi projelere yatırım yaptığını vurguladı.

Şirket ayrıca Portkey, eBridge, Forest NFT Marketplace, Awaken Swap, EWELL ve BeanGo Town gibi projeleri kuluçka programına aldı.

CoinGecko verilerine göre ELF yapılan açıklamanın ardından %4’ten fazla yükselerek 0,311 dolar seviyesinden 0,324 dolara ulaştı. ELF yazım esnasında 0,3209 dolardan alıcı buluyor.

source site-9