Bu 6 Altcoin ‘Dik Patlama’ Yapabilir!

Balina tahminleri gelmeye devam ediyor. Şimdi altı altcoin için önemli tahminler var. Özellikle patlama vurguları dikkat çekiyor. Detaylara bakalım.

PEPE ve Dogecoin için tahminler

Önemli sayıda kullanıcı tarafından takip edilen kripto para analisti Kaleo’dan tahminler var. Buna göre altcoin Pepe’nin (PEPE) güçlü bir yukarı yönlü fiyat hareketine hazırlandığını öne sürüyor. Kaleo, PEPE’nin Mayıs ayında gözlemlenen seviyelere benzer bir parabolik ralli için hazırlandığına inanıyor. Kripto para biriminin destek olarak yüksek bir zaman dilimi diyagonal direncini yeniden test etmesini bekliyor. Bu nedenle artıştan önce PEPE’nin fiyatında kısa bir düşüş bekliyor. Kaleo’nun grafik analizine göre, PEPE potansiyel olarak 0,0000019 dolar civarına yükselmeden önce 0,0000011 dolar civarına düşecek.

Ayrıca Kaleo, Dogecoin’in önümüzdeki haftalarda Bitcoin’den (DOGE/BTC) daha iyi performans göstereceğini söylüyor. Altcoin DOGE’nin BTC karşısındaki performansının artacağını öne sürüyor. Grafik analizine dayanarak, DOGE/BTC’nin ay sonuna kadar potansiyel olarak 0,000004 BTC’nin (0,12 $) çok üzerine çıkacağını söylüyor. Şu anda parite 0,00000259 BTC’den işlem görüyor. Ayrıca bu da 0,076 dolara denk geliyor.

altcoin

Altcoin Solana için tahminler

Eski Goldman Sachs yöneticisi Raoul Pal açıklama yapıyor. Altcoin Solana’yı (SOL) 2018 ve 2019’daki ayı piyasası aşamasında Ethereum (ETH) ile karşılaştırdı. SOL’u ikinci en büyük kripto portföy tahsisi olarak elinde tutuyor. Buna göre Pal, Solana’nın Ethereum’un ayı piyasasından tüm zamanların en yüksek seviyelerine ulaşmasını taklit etme yolunda ilerlediğine inanıyor.

Solana Yükselirken Balinalar Coin'leri Dump'lıyor

Raoul Pal, kripto piyasasının mevcut durumunu devasa bir makro yapının parçası olarak görüyor. Ayrıca üstel çağ, kripto para birimleri ve niceliksel gevşemenin yakınsamasının benzeri görülmemiş bir fırsat olduğunu ileri sürüyor. Teknolojinin evriminin ve itibari para birimlerinin değer kaybetmesinin kripto varlık sınıfına önemli ölçüde fayda sağlayacağı düşüncesinde. Diğer taraftan kriptoların önümüzdeki birkaç yıl içinde patlayıcı bir büyümeye yol açacağını söylüyor. Pal bu durumu hayatta bir kez karşılaşılabilecek bir fırsat olarak görüyor. Buna göre fazla birikimlerini bu fırsata yönlendirmek istiyor.

Poppe, Chainlink’in fiyatının 7,3 doların üzerinde kalması halinde potansiyel olarak 8,4 doların üzerine çıkabileceği düşüncesinde. Diğer taraftan altcoin Shiba Inu (SHIB), yaklaşan Shibarium lansmanı ve diğer gelişmelerle ilgili heyecan nedeniyle önemli kazançlar elde etti. Poppe, olumlu trendin devam etmesi halinde fiyatın 0,000012 dolar civarına ulaşabileceğini öngörüyor.

Sıcak Gelişme: Shiba Inu Platformu Engellendi!

Poppe ayrıca, Bitcoin halvingi öncesi piyasa tahminine de yer veriyor. Buna göre kripto para piyasasının toplam değerinin yaklaşık 1,75 trilyon dolara çıkabileceğini belirtiyor.

Altcoin YGG için farklı vurgular

Ünlü trader The Flow Horse, düşük değerli bir altcoin olan Yield Guild Games’in (YGG) başka bir ralli turuna hazırlanıyor olabileceğini öne sürüyor. YGG, Ağustos ayının başında 0,18 dolardan 7 Ağustos’ta 0,75 dolara geldi. Buna göre %316’lık bir artış kaydetti. Kazanımlarının çoğunu kaybetmesine ve şu anda 0,33 dolardan işlem görmesine rağmen, The Flow Horse düzeltmeden sonra YGG’de yükselişini sürdürüyor. Ayrıca altcoinin önceki desteğini direnç olarak test etmeye çalışabileceğini düşünüyor.

altcoin

Traderın grafiği, YGG için 0,532 dolar seviyesine doğru öngörülen bir ralliyi gösteriyor. Buna göre kriptokoin.com olarak baktığımızda altcoin için %61’den fazla potansiyel bir artış olduğunu gösteriyor. Bununla birlikte, The Flow Horse’un hedefi düşüş eğilimli bir düşük yüksek kurulum anlamına geliyor. Bu yüzden, bu sıçramanın kısa ömürlü olması söz konusu. Daha geniş kripto para piyasasıyla ilgili olarak da yorumları var. Buna göre, The Flow Horse yakın vadede bir kripto boğa piyasası beklemiyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da,Facebook’ta ve Instagram’da takip edin. Telegram ve Youtube kanalımıza katılın.


source site-1