Bu 4 Altcoin İçin Ufukta Düşüş Var!

Piyasa trendlerinin göz açıp kapayıncaya kadar değişebildiği, her zaman değişken olan kripto para dünyasında birçok altcoin dikkat çekiyor. Bu yazımızda, çeşitli analistlerin düşüş beklediği bazı kripto paralara bakacağız. İşte detaylar…

Cardano için sırada neler var?

Cardano bir dayanıklılık feneri olarak ortaya çıktı. Santiment’in bildirdiğine göre Cardano, Nisan ayındaki en yüksek seviyelerine kıyasla piyasa değerinde bir düşüş yaşamasına rağmen, on-chain işlem hacminde önemli bir artışla daha geniş piyasa eğilimlerine meydan okuyor. Öte yandan, Avalanche (AVAX) uzun vadeli destek seviyelerinin altına inerek potansiyel bir düşüşün sinyalini verdiği için zorlu bir dönemle karşı karşıya. Ticaret çevrelerinde genellikle ADA olarak anılan Cardano, 9 milyar doların biraz üzerinde bir piyasa değerine sahip ve 24 saatlik işlem hacmi yaklaşık 97 milyon dolar. Bu rakamlar bazı kripto para muadilleri kadar yüksek olmayabilir, ancak Cardano’nun Blockchain teknolojisine benzersiz yaklaşımı ve faydaya olan kararlı bağlılığı onun güçlü yönleri olduğunu kanıtladı.

AVAX için zorlu yol var

Buna karşılık, Avalanche (AVAX) farklı bir yörüngeyle karşılaştı. AVAX’ın fiyatı uzun vadeli yatay destek alanının altına inerek düşüş trendinin potansiyel olarak devam edeceği sinyalini verdi. Başlangıçta haftalık grafikte çift dip formasyonu ve yükseliş sapması ile umut vaat ederken, AVAX 15,7 dolar direnç seviyesinde reddedilme ile karşılaştı. Bu reddedilme, 10,7 dolar desteğinin altına düşüşle birleştiğinde AVAX için aşağı yönlü bir tablo çiziyor. Haftalık RSI göstergesi de düşüş trendinin devamını destekleyerek aşağı yönlü eğilim gösteriyor. Sonuç olarak, AVAX’ın düşüşünü sürdürmesi ve potansiyel olarak bir sonraki önemli destek alanı olan 4,7 dolara ulaşması muhtemel. Ancak, kısa vadede AVAX için bir umut ışığı var. Günlük grafik, RSI göstergesindeki olumlu gelişmeler sayesinde önümüzdeki günlerde olası bir toparlanmaya işaret ediyor. Alım baskısının artması halinde AVAX 11 dolar direnç bölgesine toparlanabilir.

Altcoin projeleri MKR ve SHIB  için sırada bunlar var

Cardano ve Avalanche’ın hikayelerinin ortasında, Maker (MKR) ve Shiba Inu (SHIB) da kripto anlatısındaki rollerini oynuyor. Maker, Santiment’in verilerine dayanarak büyük miktarda balina transferine tanık oldu. Balina aktivitesindeki artış, borsalarda artan arzla birleştiğinde, Ethereum tabanlı token üzerinde satış baskısı yaratarak altcoin MKR’nin fiyatında düşüşe neden oldu. MakerDAO ve Ethereum’un yaratıcısı Vitalik Buterin’in MKR varlıklarının önemli bir kısmını elden çıkarmasıyla ilgili tartışmalar da düşüş eğilimine katkıda bulundu.

Öte yandan, Shiba Inu (SHIB) düşüş trendindeydi, ancak ShibaFest etkinliği meme parasına yeni bir hayat enjekte etti. SHIB, 0,00000784 dolarda bulunan destekle bir düzeltmenin ve yükseliş momentumunun eşiğinde olabilir. Momentum göstergeleri, direnç seviyeleri 0,00000840 dolar, 0,00000853  ve 0,00000914 dolar olan potansiyel bir yükselişe işaret ediyor. Aşırı yükseliş senaryosunda SHIB 0,00001067 dolara ulaşabilir. ShibaFest kutlaması SHIB’ye olan ilgiyi yeniden uyandırmış olsa da, düşüş piyasası koşullarının hala geçerli olduğunu belirtmek önemlidir. Müthiş Osilatör düşüş eğilimine işaret ediyor ve SHIB 0,00000718 dolar destek seviyesinin altına inebilir.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da, Facebook’ta ve Instagram’da takip edin. Telegram ve Youtube kanalımıza katılın.


source site-3