Bu 3 Altcoin Uyuyan Dev! Listeye Alın

Altcoin Buzz analisti Lawrence Woriji, yeni bir makalede yüksek piyasa değerli 3 projenin fırsatlarından bahsetti. Muhtemelen daha önce duyduğunuz veya sepetinizde olan bu projeler, Woriji’ye göre devasa büyüme potansiyelleri taşıyor.

Şu anda uykuda olan yüksek potansiyelli 3 altcoin devi

Altcoin piyasası, 29 Ağustos’un Grayscale zaferi ardından bir miktar toparlanma kaydetti. Bu ivme yeni fırsatlar için uygun zemin hazırlıyor. Altcoin Buzz analisti Lawrence Woriji, yüksek hacimli Oasis, Arbitrum ve Immutable X’i mutlaka göz önünde tutmayı tavsiye ediyor. Projeleri bu ayrıcalık için öne çıkaran birkaç haber ve yetenek söz konusu…

Oasis Network (ROSE)

Oasis, altcoin mücevherleri listesinde analistin ilk seçimiydi. Projeyi ilk sırada tutan temek özelliklerinden bazıları şu şekilde:

  • İyi bir ekosistem
  • Sağlam finansman
  • VC desteği
  • Mükemmel anlatılar yapay zekayla örtüşüyor
  • Gizlilik odaklı
  • Bu projede ayrıca iyi bir geliştirme faaliyeti var

Oasis, gizlilik ve ölçeklenebilirliğe önem veren bir katman-1 Blockchain’dir. Altcoin ağı, geliştiricilerin gizlilik odaklı uygulamalar oluşturmasına olanak tanır. Akıllı sözleşmelerin yürütülmesini konsensus mekanizması sürecinden ayırır. Oasis ayrıca düşük maliyetle yüksek verim sağlayan güvenli bir tasarım sağlar.

Oasis yapay zeka boğasına eşlik edebilir mi?

Son zamanlarda, bir sonraki boğa koşusunda AI odaklı altcoin projelerinin çok büyük olacağını fark ettik. Bununla birlikte, yapay zeka alanı şimdiden kalabalıklaşıyor. Ancak Oasis’in kalabalığın içinde boğulması neredeyse imkansız. Bunun nedeni gizliliğe odaklanmasıdır.

Gizlilik, yapay zekanın en güçlü yönlerinden biri değildir. Aslında yapay zekayla ilgili en büyük endişelerden biri bu ve Oasis, ortaklarının altyapısını kullanarak bu sorunu çözmeye çalışıyor. Altcoin ayrıca herhangi bir EVM ağındaki mevcut dApp’lerin gizliliğini de artırıyor. Oasis’e dair büyük bahis, birçok geliştiricinin onu gizlilik özellikleri nedeniyle benimseyecek olmasıdır. Ancak Oasis’in sunduğu tek şey bu değil. Aynı zamanda özel akıllı sözleşmelere ve verileri tokenleştirmeye yönelik yüksek kapasiteye olanak tanıyarak DeFi’ye ölçeklenebilirlik getiriyor.

Ayrıca, Oasis kendisini Web3 alanının temeli olarak kurmaya çalışıyor. Aşağıdakiler gibi kritik temelleri desteklemek için gizlilik odaklı hizmetlerini kullanıyor:

  • Merkezi olmayan kimlik. 
  • Merkezi olmayan toplum.
  • Sorumlu bir veri ekonomisi.
  • Veri egemenliği.

Arbitrum (ARB)

Arbitrum, en hızlı gelişen altcoin ekosistemlerinden birine sahiptir. ARB airdrop’u büyük ilgi görmesine rağmen Arbitrum projesi hala radar altında. Bu proje boğa koşusu sırasında olduğu kadar ilgi odağı değil. Dolayısıyla Arbitrum, ETH işlemlerine yönelik öne çıkan katman 2 platformlarından ve ölçeklendirme çözümlerinden biri olarak kolayca geçebilir. Arbitrum’un büyümesini destekleyen rakamlar yalan söylemiyor.

Yaklaşık 4,8 milyon kullanıcı performansı ve güvenliği artırmak için Arbitrum’dan yararlanıyor. Bu kullanıcılar, projenin başlatılmasından bu yana Ethereum gas ücretlerinden toplu olarak 1,1 milyar dolar tasarruf etti. Arbitrum’da yükselişe devam etmek için bazı nedenler var:

  • Her gün dapp’lerde güçlü bir gelişme ve katılım var. Arbtirum’un TVL’si yükselişte ve platformdaki artan faaliyetleri gösteriyor.
  • Yerel USDC’nin Arbitrum’a gelişi, ağ için yeni olanakların kilidini açtı. Bu, geliştiricilerin Arbitrum’da USDC’ye erişmek için köprü kurmalarına gerek olmadığı anlamına gelir.

ARB fiyatı son zamanlarda dalgalansa da altcoin fiyatında bazı iyileşmeler olacak. Bunun nedeni Arbitrum’un token için yeni kullanım durumları ve kullanıcıyı elde tutma oranını artırmanın yollarını aramasıdır.

Immutable (IMX)

Piyasadaki çoğu oyuncu ve uzman, NFT ve oyun projelerinin potansiyellerini karşılamadığını söylüyor. Ancak önümüzdeki boğa piyasasında her iki sektöre de büyük bir ilginin yeniden canlandığını görebiliriz. Eğer bu gerçekleşirse, Immutable X bu sektörde öne çıkan proje olacak şekilde iyi bir konuma sahip olacak. Bu altcoin şu ana kadar bazı etkileyici kilometre taşlarına ulaştı. Lansmanından bu yana 50 milyon doların üzerinde işlem hacmini tamamladı.

Immutable X platformu Starkey tarafından desteklenmektedir. Starkey, StarkWare tarafından geliştirilen, çığır açan, sıfır bilgiye dayanıklı bir teknolojidir. Sıfır gas ücreti karşılığında etkileyici bir verim sunar. Immutable X, geliştiricilere kaliteli oyun içi varlıklar tasarlamak için gereken araçları sağlar.

Analistler neden Immutable X’e güveniyor?

İlk olarak; iyi bir ekosistemi var. Bu altcoin ağının kullnanan çok sayıda kaliteli oyun var. Bazıları şunları içerir:

  • Illuvium
  • Ember Sword
  • Gods Unchained
  • Guild of Guardians
  • Undead Blocks
  • Planet Quest

Önümüzdeki aylarda daha fazla geliştiricinin oyunlarını bu proje üzerine geliştirmesi bekleniyor. Artan geliştirici etkinliği, IMX için daha fazla değer anlamına geliyor:

  1. Altcoin projesinin iyi bir ortak listesi var. Bazı önde gelen markalar Immutable X’e yatırım yaptı. Bu da uzun vadede hayatta kalmak için iyi bir şey.
  2. Projenin likiditesi iyi.
  3. İyi teknoloji kullanıyor.
  4. Arkasında oldukça deneyimli bir ekip var.
  5. IMX için iyi bir yardımcı program. IMX bir yönetim tokenidir. Kullanıcılar bunu işlem ücretlerini ödemek ve stake ödülleri almak için de kullanabilirler.

Son olarak, Immutable X, gelişme için doğru ekosisteme ve temel değere sahip. Analiste göre oyun ve NFT’ler yeniden ilgi odağı olursa Immutable X’in yükselişini görebiliriz. Kriptokoin.com olarak aktardığımız, Altcoin Buzz analistlerinin diğer kripto sektörlerine yönelik en son yazılarına bu sayfadan göz atabilirsiniz.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin. Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!


source site-1