Bu 3 Altcoin Sonraki Boğada BTC’den İyi Performans Gösterebilir!

Bitcoin, başlangıcından bu yana kripto sektörünün kesinlikle istisnasız pazar lideri oldu. Piyasa değeri her zaman diğer tüm kripto paralardan daha yüksek oldu. Ancak bu, bir sonraki boğa piyasasında, ondan daha iyi performans gösterebilecek altcoin projeleri olmadığı anlamına gelmiyor. Popüler yapay zeka tabanlı sohbet robotu ChatGPT, bu potansiyele sahip 3 altcoin belirledi.

Lider altcoin Ethereum ilk sırada geliyor

Belki de şaşırtıcı olmayan bir şekilde, Ethereum piyasa değeri açısından ikinci en büyük kripto para. Ayrıca, topluluğu açısından birinci mi yoksa ikinci mi olduğu tartışmalı. Bununla birlikte, Ethereum’un başlangıcından bu yana büyük ilgi topladığını söylemek yanlış olmaz. Aakıllı sözleşme işlevselliği, onu çok sayıda merkezi olmayan uygulama (dApps) ve Merkezi Olmayan Finans (DeFi) projesi için omurga haline getirdi. ChatGPT, buna özellikle dikkat çekiyor.

Ve haksız da değil. Lider altcoin Ethereum yıllardır DeFi’nin benimsenmesinde ön planda yer alıyor. Ayrıca, muazzam rekabete rağmen bir numarada sabit duruyor. ETH’nin bu gelişen ekosistemi beslemesi ve katılım için kalıcı bir gereklilik olması nedeniyle, ChatGPT’nin onu bir sonraki rallide Bitcoin’i geride bırakacak bir numaralı rakip olarak göstermesi şaşırtıcı değil.

Ripple (XRP) da güçlü bir rakip olarak ortaya çıkıyor

Ripple’ın XRP’si yıllardır ilk 10’da yer alıyor. Ancak, özellikle son birkaç yılda, göründüğünden daha fazlası var. Ripple Labs, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) ile büyük bir yasal çatışma içinde. ABD’nin en üst düzey mali gözlemcisi, XRP’nin bir menkul kıymet olduğunu ileri sürüyor. Dolayısıyla altcoin projesinin bunu satarken kayıtsız bir menkul kıymet arzı gerçekleştirdiğini söylüyor.

window.coinzilla_display = window.coinzilla_display || [];
var c_display_preferences = ;
c_display_preferences.zone = “357435b94f1a483054”;
c_display_preferences.width = “728”;
c_display_preferences.height = “90”;
coinzilla_display.push(c_display_preferences);

Altcoin

XRP’nin bir menkul kıymet olduğuna karar verilirse, bu durum şirketi doğrudan Komisyon’un yetki alanına sokacak. Ayrıca, aşırı sayıda düzenleme nedeniyle ikincil piyasalarda satışını çok daha zor hale getirecek. Yatırımcılar SEC’in lehine çıkabilecek olası bir karardan çekindikleri için bu davanın bir süredir XRP’nin fiyatını baskıladığını varsaymak yanlış olmayacaktır. Ancak daha yakın zamanda, davaya bakan Yargıç Analisa Torres, XRP’nin ikincil piyasalarda (birincil piyasalarda değil) satıldığında bir yatırım sözleşmesi kriterlerini karşılamadığına karar verdi. Bu büyük ölçüde iyi bir haber olarak kabul gördü. Karar günü altcoin fiyatı neredeyse iki katına çıktı. SEC’e karşı tam teşekküllü bir zaferin bir artışa neden olacağını varsaymak belki de daha mantıklı.

Son altcoin Binance Coin (BNB): Aya mı gidiyor?

Binance Coin (BNB), hacim ve büyük olasılıkla aklınıza gelen diğer tüm ölçütlere göre dünyanın en büyük borsası olan Binance’in yerel tokeni. Binance’in gerçekte ne kadar büyük olduğuna anlamak için, son 24 saatteki işlem hacmine bakmak yeterli. CoinGecko verilerine göre, Binance’ın son 24 saatteki işlem hacmi 4 milyar doların üzerinde. İkinci en yakın olan ise 900 milyon dolarla Coinbase.

Altcoin

Her halükarda BNB, Binance’in tüm ekosistemini besleyen bir token. Ayrıca, şirket olarak kârlılıklarına bağlı olarak belirli bir miktarını yakmayı bile taahhüt ettiler. Boğa koşusu sırasında, borsalar çok para kazanır. Bu da genellikle daha yüksek karlar anlamına gelir. Buna bağlı olarak bu da daha fazla sayıda BNB’nin yakılması demek. Bunun da altcoin fiyatı için olumlu olduğu tartışmasız.

Makaledeki görüşler yapay zeka robotu ChatGPT’den uyarlanmış olup, kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Kriptokoin.com olarak yatırım yapmadan önce mutlaka kendi araştırmanızı yapmanızı öneririz.

window.coinzilla_display = window.coinzilla_display || [];
var c_display_preferences = ;
c_display_preferences.zone = “357435b94f1a483054”;
c_display_preferences.width = “728”;
c_display_preferences.height = “90”;
coinzilla_display.push(c_display_preferences);

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Yazının devamı için Bu 3 Altcoin Sonraki Boğada BTC’den İyi Performans Gösterebilir!


source site-2