Boğa’da Bu Altcoinler Revaçta Olacak

Bitcoin ve altcoinler için önemli bir haber var. Dünyanın önde gelen kripto para borsası Binance’in eski girişim sermayesi başkanı Xin Jiang’dan haber var. Geçtiğimiz günlerde kripto para ve Web3 sektörleri hakkında ilgi çekici görüşler paylaştı. Jiang, Binance’den ayrılmasının ardından girişim sermayesi şirketi Old Fashion Research’ü kurdu. Ayrıca 4 Eylül’de yayınladığı bir blog yazısında kripto para sektörüne ilişkin dikkat çekici açıklamalar yaptı.

Bitcoin ve altcoinler için açıklamalar

Jiang blog yazısında Bitcoin ve altcoinler için açıklama yapıyor. Buna göre hem birincil hem de ikincil piyasalarda dibe vurma aşaması yaşadığını belirtti. Bu senaryonun Web3’e yatırım için uygun bir ortam sunduğunu ileri sürüyor. Diğer taraftan Jiang, daha fazla altyapıya değil, öldürücü uygulamalara odaklanılması gerektiğine dikkat çekiyor.

Jiang, kripto para piyasasının Layer-2 (L-2) benzeri ek altyapı projelerine ihtiyaç duymadığını vurguladı. Mevcut altyapının, sektörü birden fazla boğa döngüsü boyunca sürdürecek donanıma sahip olduğunu iddia etti. Jiang’a göre, altcoinler içinde Ethereum’un L-2 yenilemeleri ve yaklaşan zkEVM’ler ölçeklenebilirlik ve merkeziyetsizlik endişelerini etkili bir şekilde ele aldı. Jiang’a göre piyasanın asıl ihtiyacı olan şey, yenilikçi dönüşümleri tetikleyebilecek “öldürücü uygulamalar”.

Merkezi olmayan finans (DeFi) beklentileri

Jiang bu noktada “Eğer rasyonel ve objektif bir yatırımcıysanız, lütfen daha fazla altyapı projesine ihtiyacımız olmadığını kabul edin. Mevcut altyapı bizi bir sonraki boğa koşusuna, hatta belki de bir sonraki boğa koşusuna götürebilir. Ethereum Layer 2’nin devreye girmesi ve gelen zkEVM’ler sayesinde ölçeklenebilirlik bir sorun değil. Ayrıca merkeziyetsizlik de öyle. Eksik olan tek şey, çarpıcı güce sahip ‘katil uygulamalar.” açıklamasını yapıyor.

Jiang, Friend.tech ve Unibots gibi son hareketlere bakıyor. Ayrıca Bitcoin ve altcoinler için önemli dalgalar yarattığına dikkat çekti. Bunların bir sonraki boğa koşusunda başarılı olan DeFi projelerine örnek teşkil edebileceğini öne sürdü. Jiang ayrıca Telegram ve Discord gibi sosyal medya platformlarının kripto para sektörü üzerindeki etkisine dikkat çekiyor. Diğer taraftan piyasa dinamiklerini şekillendirmedeki rollerini vurguladı.

Meme Coin’lerin Yükselişi

Deneyimli yatırımcı, altcoinler içinde meme coinlerin piyasadaki öneminin altını çizdi. HarryPotterObamaSonic10Inu gibi tokenlarla örneklendirilen meme coinlerin kripto para alanında büyük ilgi gördüğünü kabul etti. Jiang, meme coin’lerin, genellikle şişirilmiş milyar dolarlık değerlemeler ve aşırı abartılı stratejilerle gelen VC destekli token’lara kıyasla daha adil bir token mekanizması sunduğuna inanıyor.

Kriptokoin.com olarak baktığımızda Xin Jiang’ın görüşleri gelişen kripto para ortamına ışık tutuyor. Ayrıca piyasayı ileriye taşımak için inovasyona ve “öldürücü uygulamalara” duyulan ihtiyacı vurguluyor. Diğer taraftan sosyal medyanın ve altcoinler içinde meme coin’lerin sektörün dinamiklerini şekillendirmedeki etkisini de kabul ediyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da,Facebook’ta ve Instagram’da takip edin. Telegram ve Youtube kanalımıza katılın.


source site-1