Bloomberg Analisti Tuhaf Duruma Dikkat Çekti: SEC, BlackRock Bitcoin ETF Erteleme Belgesini Ana Sayfada Göstermiyor

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), birkaç Bitcoin spot borsa yatırım fonu (ETF) başvurusu hakkındaki kararını erteledi, ancak bunlardan biri web sitesinde diğer ETF’lerin bulunduğu kısımda eksik görünüyor.

Bloomberg analisti James Seyffart attığı bir tweet’te SEC’in dün gece tüm Bitcoin spot ETF başvurularını ertelemesinin ardından, erteleme duyurularının ilk yayınlandığı sayfada yalnızca BlackRock’ın başvurusunun yer almadığına dikkat çekti. Bunun “biraz garip” olduğunu ve BlackRock’ın erteleme mektubunun sitede başka bir yerde olduğunu, ancak diğer altı mektubun bulunduğu ana noktada olmadığını söyledi.

Seyffart, BlackRock’ın BTC ETF başvurusunun beklendiği gibi gerçekten de ertelendiğini açıkladı, ancak SEC’in mektubunu diğerleriyle aynı yerde yayınlamamasını yine de garip buldu.

SEC dün tüm spot Bitcoin ETF başvurularını ertelemiş ve BlackRock’ın başvurusunu ise en sona bırakmıştı. BlackRock’ın başvurusunun ertelendiğine dair belgeler SEC’in resmi web sitesinde başka bölümlerde bulunuyor fakat diğer tüm ETF başvuruları ile birlikte tutulmaması dikkat çekiyor.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!


source site-4