Bitcoin Milyarderi, O Altcoin İçin Konuştu: Riskli Değil!

Galaxy Digital Holdings Ltd’nin kurucusu ve CEO’su Mike Novogratz, özellikle geçen yıl dijital varlık dünyasında yaşanan çalkantıların ardından geleneksel kurumsal yatırımcıların kripto para piyasasına dönüşüne ilişkin iyimserliğini dile getirdi. Bir Bitcoin boğası Mike Novogratz, en büyük stablecoin olan Tether’de kaçış riski olmadığını ileri sürüyor.

Bitcoin milyarderi Tether’de kaçış riski görmüyor!

Galaxy Digital Holdings Ltd. CEO’su Mike Novogratz, Salı günü şirketin ikinci çeyrek bilanço konferans görüşmesi sırasında kripto piyasası da dahil olmak üzere görüşlerini açıkladı. Novogratz, açıklamasında kripto piyasasının çeşitli sektörlerindeki kurumsal canlanmanın altını çiziyor. Ayrıca, ilgilerinin vadeli işlemlerle veya belirli hisse senetleriyle sınırlı olmadığını belirtiyor. Bitcoin milyarderi, ufuklarının bunun ötesinde, piyasanın daha temel seviyelerine kadar uzandığını kaydediyor.

Mike Novogratz, daha sonra Tether’in yükümlülüklerini karşılama kabiliyetine ilişkin de görüşlerini paylaştı. Kriptokoin.com’dan takip ettiğiniz üzere, en büyük stablecoin hakkında çeşitli söylentiler dolaşıyor. Bununla birlikte, Novogratz Tether’e olan yüksek güvenini ifade ediyor. Ancak, stablecoin’in daha az şeffaf off-shore operasyonları nedeniyle potansiyel “kenarlardaki çatışmaları” kabul ediyor.

Larry Fink’in “Turuncu hap anı”

Galaxy Digital’in CEO’su Mike Novogratz, Bloomberg’e verdiği son röportajda Bitcoin’in lider kripto para birimi olarak konumuna ilişkin görüşlerini paylaştı. Larry Fink’in, bir şüphecinin BTC’ye inanan birine dönüşmesini ifade eden ‘Turuncu Hap Anı’nı vurguladı. Daha önce BTC’ye inanmayan Larry Fink, şimdi BTC’yi küresel bir para birimi olarak savunuyor. Ayrıca, lider kripto para biriminin güvenilirliğini vurguluyor. Bu arada Fink’in liderliğindeki BlackRock, bir spot Bitcoin ETF’si için SEC’e başvuru yaptı. Bu da kripto para endüstrisi için bir paradigma değişimine işaret ediyor.

Analist: Bitcoin bu hafta büyük hareket görecek!

YouTube kripto analisti Crypto Rover bu hafta Bitcoin’de bir artış öngörüyor. Analist, yaklaşan TÜFE verileri ve grafik desenleri tarafından sunulan teknik göstergeler nedeniyle Bitcoin fiyatının yükseleceğine inanıyor. Crypto Rover, Bitcoin’in tarihsel oynaklığının düşük olduğunu gösteriyor. Ayrıca, BTC sekiz saatlik grafiğinin yükseliş sapması yarattığını ortaya koyuyor. Analiste göre, TÜFE verileri geldiğinde önemli piyasa oynaklığına neden olacak. Bunun da beklenen BTC fiyat rallisini tetiklemesi mümkün.

Bitcoin

Crypto Rover, Bitcoin’in son zamanlardaki önemli ölçüde düşük volatilite seviyesinin olağandışı olduğuna dikkat çekiyor. Ayrıca, bunun uzun süredir görülmediğini söylüyor. Ona göre, haftalık bir perspektiften bakıldığında Bitcoin’in hayatında hiç gerçekleşmemiş bir seviyede. Bu tür durumlarda Bitcoin oynaklığı önemli ölçüde düştüğünde, bunu genellikle yüksek bir oynaklık döneminin izlediğini göstermek için tarihsel verileri kullanıyor. Analist, on iki saatlik BTC zaman diliminde düşen bir kama modelinin oluştuğunu belirtiyor. Ona göre, bu formasyondan bir yükseliş patlaması önemli bir Bitcoin rallisine yol açacak.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!


source site-2