Bitcoin Karşıtı Peter Schiff, Düşüşün Ardından BTC’yi Yorumladı

Grayscale’in SEC karşısındaki zaferinin ardından yaptığı açıklamasında bir Bitcoin Spot ETF’inin BTC fiyatı için olumsuz olacağını söyleyerek ses getiren Peter Schiff, son yaşanan düşüşün ardından yeniden konuştu.

Grayscale’in zaferinin ardından kısa süreliğine 28.000 doların üstüne çıkan Bitcoin fiyatı, SEC’in spot ETF başvurularının ertelenmesini fiyatlamamış ve 26.000 dolar seviyesine geri çekilmişti. Bu yazının yazıldığı anlarda BTC fiyatı 25.850 dolardan işlem görüyor.

Schiff: “Balinalar Bitcoin’deki İyi Haberleri Satış Yapmak İçin Kullanıyor”

BTC’deki düşüş ile ilgili açıklama yapan Peter Schiff, son hareketlerin bir pump ve dump şeması olduğunu iddia etti ve kripto para yatırımcılarının buna çok kez kandığını savundu. Schiff’e göre Bitcoin için iyi bir haber ortaya çıkıp fiyatın yükseltilmesinin ardından her seferinde bir dump yaşanıyor.

Deneyimli ekonomiste göre, balinaların iyi haberleri kullanarak yükselttiği BTC fiyatı, bu yatırımcıların satış yapmaya başlamasıyla birlikte FOMO sona erene kadar düşmeye devam ediyor.

Peter Schiff’in Porto Riko’da işlettiği bankası geçtiğimiz yıl bölge hükümeti tarafından kapatılmıştı. Bankanın vergi kaçırma ve kara para aklama operasyonları için kullanıldığı iddia edildi. Schiff’in bankası şu anda bölge hükümeti tarafından atanan bir yönetici tarafından yönetiliyor.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!


source site-4