Bitcoin Düşerken Balinalar Bu 4 Altcoin Projesine Saldırdı!

Bitcoin ve altcoin projeleri geçici bir geri çekilme yaşıyor. Diğer taraftan, Santiment’in verileri belirli altcoinlerde artan balina aktivitesini vurguluyor. Ayrıca, piyasanın geri çekilmesi sırasında potansiyel stratejik birikime işaret ediyor. Detaylara bakalım.

Altcoin balinaları piyasadaki düzelmenin ortasında fırsat yakaladı

Kripto para piyasası yakın zamanda Bitcoin’in 29.000 doların altına düşmesi ve altcoin dünyasının %2 ila %5’lik düşüşlerle karşı karşıya kalmasıyla karakterize edilen hafif bir gerilemeye tanık oluyor. Diğer taraftan Santiment’in görüşleri zıt bir eğilimi ortaya koyuyor. Özellikle, bazı altcoin projeleri bu piyasa düzeltmesi sırasında artan balina aktivitesini çekiyor.

Piyasadaki geri çekilmenin ortasında Santiment, kayda değer balina ilgisine yol açan dört altcoin belirledi. Bunlar, Shiba Inu (SHIB), XRP, Sandbox (SAND) ve Pancake (CAKE) şeklinde. Bu altcoinler fiyat dalgalanmaları yaşadı. Diğer taraftan  balinalar pozisyon biriktirmek için bu düşüşlerden yararlanıyor gibi görünüyor.

Shiba Inu (SHIB) ve SAND balina ilgisi

Santiment, Shiba Inu‘yu öne çıkarıyor. Özellikle 1 milyon dolar veya daha yüksek aralıkta önemli miktarlar içeren işlemlerde bir artış gözlemliyor. Ağustos ayının başlarında büyük ilgi gören önemli meme coinlerden biri olanaltcoin  SHIB’in fiyat düşüşü, önemli balina işlemleriyle aynı zamana denk geldi. Diğer taraftan bu da fiyat dalgalanmasının ortasında stratejik manevralar yapıldığını gösteriyor.

SAND, son aylarda diğer altcoinlere kıyasla daha belirgin düşüşler yaşamasına rağmen beklenmedik bir dönüş yaptı. Santiment, balina işlemlerinde 100.000 doları aşan önemli bir artış olduğunu vurguluyor. Ayrıca muhtemelen bu piyasa aşamasında SAND tokenlerini biriktirmeye olan ilginin yenilendiğini belirtiyor.

Altcoin XRP ve CAKE ticareti

SEC’in dava kararının ardından önem kazanan XRP, fiyat dalgalanmaları yaşıyor. Santiment, fiyatın zirveden düşmesine rağmen balina aktivitesinde bir canlanma olduğunu belirtiyor. Diğer taraftan altcoin XRP için potansiyel bir birikim aşamasına işaret ediyor.

Liste Açıklandı İşte Haftaya Alınacak 9 Altcoin!

Pancake Swap, 2021 kripto boğa koşusu sonrasında azalan ilgiyle karşı karşıya kalıyor. Buna göre yatırımcıların ilgisini çekmeye devam ediyor. Santiment’in verileri, 100.000 doları aşan işlemleri içeren balina ticaretinde son zamanlarda bir artış olduğuna işaret ediyor. Diğer taraftan CAKE’i iki haftanın en yüksek seviyesine çıkardığını gösteriyor.

Belirsizliğin ortasında piyasa öngörüleri

Piyasadaki dalgalanmanın ortasında bu altcoinlerin balinalar tarafından stratejik olarak biriktirilmesi, kripto alanındaki karmaşık dinamiklerin altını çiziyor. Bitcoin’in fiyatı ve altcoinler geçici gerilemeler yaşadıkça, balinaların belirli altcoinlerde pozisyon biriktirme fırsatını yakalaması söz konusu. Diğer taraftan potansiyel olarak gelecekteki fiyat rallileri için kendilerini konumlandırması da yorumlar arasında yer alıyor.

Kripto Uzmanı Uyardı Bu Altcoin, Sıradaki LUNA!

Kriptokoin.com olarak baktığımızda Santiment’in görüşleri, piyasa düzeltmeleri sırasında balinaların stratejik hamlelerine bir bakış sunuyor. Altcoinler fiyat düşüşleri yaşarken SHIB, XRP, SAND ve CAKE gibi belirli tokenlerde balina hareketleri var.  Bu durum balinalar arasında piyasanın iniş çıkışlarından faydalanmaya yönelik stratejik bir niyet olduğunu gösteriyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da,Facebook’ta ve Instagram’da takip edin. Telegram ve Youtube kanalımıza katılın.


source site-2