Bitcoin Borsası OKX Son Tarih Verdi: Bunları Yapmayanlar Borsayı Kullanamayacak!

Önde gelen kripto para borsası OKX, kullanıcılarına gelişmiş Müşterini Tanı (KYC) prosedürünü tamamlamaları için 21 Ağustos’a kadar süre tanıdı.

OKX 18 Ağustos tarihinde resmi sosyal medya hesabı üzerinden yayınladığı gönderide, müşterilerin güçlendirilmiş üç adımlı KYC’lerini bir an önce tamamlamaları gerektiğini belirtti.

Borsa kullanıcıların TSİ 21 Ağustos 10.00 tarihine kadar hesaplarını doğrulanmış hesap statüsüne getirmeleri gerektiğini söyledi. Doğrulamayı tamamlamayan kullanıcıların borsanın hiçbir hizmetinden yararlanamayacağı ifade edildi.

OKX kimlik doğrulama prosedürünü yükseltme sebebinin kullanıcı profillerini küresel standartlarla uyumlu hale getirmek olduğunu dile getirdi.

Küresel gereksinimlere uygun olarak OKX profilinizi oluşturmak ve sürdürmek için doğrulama sürecimizi daha sorunsuz hale getiriyoruz.

Kripto para borsaları başta ABD olmak üzere birçok ülkede regülatörler tarafından çeşitli zorluklarla mücadele ediyor. Bu kapsamda borsalar, faaliyet göstermek ve partner bulabilmek adına kullanıcı KYC prosedürleri, kara para aklama ve terörün finansmanını engelleme prosedürlerine (AML) oldukça önem veriyor.


source site-9