Bitcoin Borsası OKX, Çok Sayıda Altcoin Paritesini Delist Ettiğini Açıkladı!

Önde gelen kripto para borsalarından biri olan OKX, sağlam bir ticaret ortamını korumak ve listeleme kriterlerine uygunluğu sağlamak için 10 adet spot ticaret çiftinin listeden çıkarıldığını duyurdu.

OKX 10 Altcoini Delist Etti

Delist edilen işlem çiftleri arasında TRUE/USDT, LOON/USDT, WING/USDT, TAI/USDT, EC/USDT, RFUEL/USDT, KCASH/USDT, MCO/USDT, LDN/USDT ve APIX/USDT yer alıyor.

Bu işlem çiftlerini listeden çıkarma kararı, OKX Token Listeden Çıkarma / Gizleme Kılavuzu uyarınca listeleme niteliklerinin ve kullanıcılardan gelen geri bildirimlerin kapsamlı bir incelemesini takip eder.

Sorunsuz bir geçiş sağlamak için borsa, 10 Ağustos 2023 tarihinde sabah 11:00 ile 11:30 arasında gerçekleşmesi planlanan listeden çıkarma işlemi için bir uygulama zamanı belirledi.

OKX, kullanıcılarına bu işlem çiftleriyle ilgili tüm açık emirlerini listeden çıkarma tarihinden önce iptal etmelerini tavsiye etmektedir. Kullanıcılar emirlerini zamanında iptal etmezlerse, sistem bunları otomatik olarak iptal edecektir ve iptal işlemi 1-3 iş günü sürebilir.

Listeden çıkarma işlemi tamamlandıktan sonra, etkilenen varlıklar kullanıcıların OKX hesaplarındaki “İşlem yapılamayan varlıklar” bölümünde bulunabilir.

Ayrıca borsa, 31 Temmuz 2023 tarihinde saat 11:00’den itibaren TRUE, LOON, WING, TAI, EC, RFUEL, KCASH, MCO, LDN ve APIX gibi listeden çıkarılan tokenların para yatırma işlemlerini askıya almıştır.

Kullanıcıların bu değişiklikler ışığında varlıklarını derhal yönetmeleri gerekmektedir.

Ayrıca, listeden çıkarılan tokenlerin geri çekilmesi de 10 Ekim 2023 tarihinde saat 11:00’den itibaren askıya alınacaktır. Kullanıcılara, bu askıya alma tarihinden önce varlıkları için gerekli düzenlemeleri yapmaları tavsiye edilir.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!


source site-4