Bitcoin Ayısı il Capo, Bu Kez Başka Bir Altcoin İçin Düşüş İddialarını Paylaştı!

Popüler ve tartışmalı bir kripto para analisti olan Il Capo of Crypto, dünyanın en büyük kripto para borsası Binance’in yerel tokeni BNB’ye ilişkin ayı görüşlerini paylaştı.

Salı günü yayınladığı bir analizde Il Capo of Crypto, BNB’nin düzeltme formasyonunda olduğunu, destek seviyesine birçok kez dokunulduğunu ve bunun da zayıflığa işaret ettiğini söyledi.

Ayrıca Binance’in “sahte stablecoin basmaya devam etmeye çalıştığını”, ancak bu stratejinin uzun süre işe yaramayacağını ve BNB’nin “sonunda patlayacağını” iddia etti.

Analist, yüksek zaman aralıklı grafikte BNB için destek bölgesinin 206 dolar ile 227 dolar arasında olduğunu söyledi.

Halihazırda BNB’yi yoğun bir şekilde shortladığını ve ortalama giriş fiyatının 301 dolar olduğunu, bu da BNB’nin bu yazı yazıldığı sırada 246 dolardan işlem gördüğü için şu anda kârda olduğu anlamına geliyor.

il Capo’nun paylaştığı BNB altcoin grafiği.

il Capo, yayınladığı analizleriyle kripto para piyasası takipçileri tarafından pek de sevilmeyen ve sıklıkla da dalga geçilen bir isim. Analist, BTC’nin 12.000 dolara kadar düşmeden yükselişe geçmeyeceğini iddia ediyor.

il Capo, daha önce yaptığı açıklamalarında BTC, ETH, MATIC, WAVES, BNB, ADA gibi çok sayıda altcoinde short pozisyonunda olduğunu söylemişti.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!


source site-4