Binance’ten İki Altcoin İçin Duyuru Geldi, Fiyatları Hareketlendi!

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance altcoin duyurularına devam ediyor.

Bu noktada son olarak Shentu (CTK) ve Conflux Network (CFX) isimli altcoinler için duyuru yapan Binance CTK ve CFX için ağ yükseltmesini ve hard forkunu destekleyeceğini açıkladı.

Shentu (CTK) yükseltmesinin 06.09.2023 13:30 UTC’de gerçekleşeceğini belirten Binance açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Binance, Shentu (CTK) ve Conflux Network (CFX) ağ yükseltmelerini ve hard fork’larını destekleyecektir.

CTK yükseltmesi ve hard forku yaklaşık olarak 06.09.2023 13:30’da (UTC) gerçekleşecek. CTK yatırma ve çekme işlemleri yaklaşık olarak 06.09.2023 saat 12:30 UTC tarihinden itibaren durdurulacaktır.

CFX ağ yükseltmesi ve hard forku 79.050.000 Conflux döneminde gerçekleşecek . CFX yatırma ve çekme işlemleri yaklaşık olarak 07.09.2023 saat 16:00 UTC tarihinden itibaren askıya alınacaktır.

Ağ yükseltmeleri ve hard forklar sırasında CTK ve CFX ticareti etkilenmeyecektir.

Binance, Binance hesaplarında CTK ve CFX bulunduran tüm kullanıcılar için gerekli tüm teknik gereksinimleri karşılayacaktır.

Shentu (CTK) ve Conflux Network (CFX) ağ yükseltmeleri ve hard fork’lar, yeni tokenların oluşturulmasıyla sonuçlanmayacak.

Yükseltilen ağların istikrarlı olduğunu düşündüğümüzde CTK ve CFX için para yatırma ve çekme işlemlerini yeniden açacağız ve kullanıcıları bir sonraki duyuruda bilgilendirmeyeceğiz.”

Binanvce duyurusunun ardından CTK %2,23’lük bir yükseliş yaşarken CFX’te %1’lik bir yükseliş görüldü.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!


source site-4