Binance’ten Bu İki Altcoin İçin Kritik Açıklama! Sırada Ne Var?

Kripto para borsası Binance’ten bugün iki altcoin için kritik açıklama geldi. Binance yaptığı açıklamada REI Network (REI) ve MobileCoin (MOB) için yaklaşan ağ yükseltmelerini ve hard forkları kolaylaştırma taahhüdünü açıklıyor. Detaylara bir bakalım.

Altcoin REI ağ yükseltmesi ve hard fork

Altcoin REI Ağ yükseltmesi ve Hard Fork’un 15.084.585 REI Ağ blok yüksekliğinde gerçekleşmesi hedef dahilinde. Buna göre 11-09-2023 08:00 civarında başlaması planlanıyor. Bu süre zarfında, REI para yatırma ve çekme işlemleri yaklaşık 11-09-2023 07:00’den itibaren geçici olarak askıya alınacak. Buna göre herhangi bir işlem yapılamayacak.

Diğer taraftan önemli bir duyuru daha var. Buna göre altcoin MobileCoin ağ yükseltmesi söz konusu. MobileCoin ağ yükseltmesi, 1,936,306 MobileCoin’lik bir MobileCoin blok yüksekliğinde gerçekleşmeye hazırlanıyor. Bu yükseltmenin 26-09-2023 tarihinde saat 21:00 civarında başlaması hedef dahilinde. Ayrıca 26-09-2023 saat 20:00’den itibaren MOB için para yatırma ve çekme işlemlerinin askıya alınacağı ifadeler arasında yer alıyor.

Dikkat edilmesi gereken önemli noktalar

Her iki altcoin için işlem yapan kullanıcılara yönelik olarak Binance önemli hatırlatmalar yapıyor. Buna göre altcoin REI ve MOB ticareti, ağ yükseltmeleri ve hard forklar sırasında etkilenmeyecek. Diğer taraftan REI ve MOB ağ yükseltmeleri için sağlanan blok yükseklikleri kullanıcıların referansı için. Ayrıca olası değişikliklere tabi olacak.

Diğer taraftan Binance, altcoin REI ve MOB’u Binance hesaplarında tutan kullanıcılar adına tüm teknik konuları yönetecek. Daha da önemlisi, bu ağ yükseltmeleri ve hard forklar yeni tokenlerin yaratılmasıyla sonuçlanmayacak. Yükseltilen ağlar stabil hale geldiğinde Binance, kullanıcılara ek bildirim yapılmasına gerek kalmadan REI ve MOB için para yatırma ve çekme işlemlerine derhal devam edecek.

Binance’in kullanıcı güvenliğine bağlılığı

Binance’in iki altcoin için kritik duyurusu bununla da sınırlı değil. Binance’in bu ağ yükseltmelerini destekleme taahhüdünün bir yönü var. Buna göre geniş küresel kullanıcı tabanı için güvenli ve güvenilir bir alım satım ortamı sunmaya devam eden bağlılığının altını çiziyor. Bu karar, Binance kullanıcılarının bu ağ değişikliklerini güvenle ve sorunsuz bir şekilde gerçekleştirebilmesini sağlıyor.

Binance Önemli Bir Duyuru Yaptı: Geri Ödeme Yapacak!

Diğer taraftan Bitcoin ve altcoin borsası Binance, teknik gereklilikleri hızlı bir şekilde yönetiyor. Ayrıca kesintisiz destek sağlıyor. Bu durum kripto para sektörünün ön saflarında yer alma hedefine bağlı olarak gerçekleşiyor. Diğer taraftan kriptokoin.com olarak baktığımızda kullanıcılarına sorunsuz bir alım satım deneyimi sunma misyonunu bir kez daha teyit ediyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da,Facebook’ta ve Instagram’da takip edin. Telegram ve Youtube kanalımıza katılın.


source site-3