Binance’in Son 2 Coin Listelemesi Ses Getirdi: Yükselişlerde Dev Şirketin Parmağı mı Var?

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance’in, sürekli vadeli işlemde listelediği son iki coin’de yaşanan yükselişler spekülasyon getirdi.

Çinli haber muhabiri Colin Wu Twitter üzerinden 7 Ağustos tarihinde yaptığı paylaşımda, Binance’in sürekli vadeli işlemlerde listelediği son iki altcoin Yield Guild Games (YGG) ve DODO’da (DODO) yaşanan yükselişe değindi.

DODO’nun Binance tarafından gelen duyuru sonrası hızlı bir şekilde %30 değer kazandığının altını çizen Wu, YGG’nin de söz konusu duyurudan sonra pump yaptığını ifade etti. Wu ayrıca bu yükselişlerin arkasında dev piyasa yapıcı DWF Labs’ın bulunuyor olabileceğini dile getirdi.

Beş günlük periyotta 0,175 dolar seviyesinden 0,965 dolar seviyesine yaklaşık 5,5x’ten fazla yükseliş yaşayan YGG, geçtiğimiz cuma günü Binance tarafından sürekli vadeli işlemlerde başlatılmıştı. Duyuruyla birlikte halihazırda yükselişte olan YGG, o günden bu yana %273’lük yükseliş yaşadı.

Yükseliş sonrası YGG coin transferleri

Bu büyük yükselişin ardından DWF Labs başta olmak üzere büyük şirketler tarafından gelen transferler dikkat çekti.

On-chain analitik platformu Lookonchain’e göre geçtiğimiz yıl Yield Guild Games hazinesinden toplam 29 milyon YGG satın alan DWF Labs, 6 Ağustos tarihinde 2,1 milyon dolar değerinde 3,65 milyon YGG’yi Binance’e transfer etti.

Öte yandan bir diğer piyasa yapıcı Wintermute, 3-7 Ağustos tarihleri arasında borsalara toplamda 6,7 milyon dolar değerinde 11,1 milyon YGG transferi gerçekleştirdi.

Ayrıca yatırım şirketi BITKRAFT ve bir balina, 6 Ağustos günü toplamda 2 milyon dolardan fazla değerdeki YGG‘yi Binance’e aktardı.

CoinGecko verilerine göre son 24 saatlik periyotta %48,5 yükseliş yaşayan YGG, yazım esnasında 0,89 dolardan işlem görüyor. DODO ise %14’lük yükselişle 0,114 dolardan alıcı buluyor.


source site-9