Binance’den Bu 4 Altcoin İçin Duyuru: 20x Yapıldı!

Önde gelen Bitcoin ve altcoin borsalarından olan Binance’in vadeli işlem kolu Binance Futures dikkat çekti. Binance Futures, kısa süre önce kalıcı vadeli işlem sözleşmelerine ilişkin önemli duyurular yaptı. Borsa, USDⓈ-M LPTUSDT ve API3USDT olmak üzere mevcut iki sürekli sözleşmenin kaldıraç ve teminat kademelerinde ayarlamaya gidecek. Ayrıca, DODO için kalıcı vadeli işlem kontratını piyasaya sürüyor. İşte detaylar…

Binance, altcoin projeleri için yeni duyuru yaptı: Kaldıraçlı işleme ekledi

Bu güncellemeler, mevcut sözleşmeler için kaldıraç ve teminat kademelerinde yapılan ayarlamaları ve 20 kata kadar kaldıraç sağlayan yeni bir USDⓈ-M DODO sürekli sözleşmesinin piyasaya sürülmesini içeriyor. Binance Vadeli İşlemler, 7 Ağustos 2023 tarihinde saat 15:00’te mevcut iki sürekli sözleşme için kaldıraç ve teminat kademelerinde değişiklikler uygulayacak: USDⓈ-M LPTUSDT ve API3USDT. Güncellemeden önce açılmış mevcut pozisyonları olan yatırımcılar, olası bir likidasyondan kaçınmak için aşağıdaki değişiklikleri dikkate almalıdır.

USDⓈ-M LPTUSDT Sürekli Sözleşmesi için, sınırlandırılmış fonlama oranı çarpanı 0,75’ten 1’e yükseltilmiştir. Ayrıca, sürdürme marjı oranı değişikliği artık hem USDⓈ-M LPTUSDT hem de API3USDT kalıcı vadeli işlem sözleşmelerinin fonlama oranlarını etkiler. Ayrıca, Binance Futures, 6 Ağustos 2023 tarihinde TSİ 20:30’da diğer iki kalıcı kontrat için kaldıraç ve marjin kademelerini ayarladı. Bu kontratlar şu şekilde: USDⓈ-M YGGUSDT ve API3USDT. Yatırımcılara, olası likidasyonlardan kaçınmak için değişikliklerden önce pozisyonlarını ve kaldıraçlarını gözden geçirmeleri ve ayarlamaları tavsiye edildi.

DODO için vadeli işlemler başlıyor

Ayrı bir not olarak, Binance Vadeli İşlemler 8 Ağustos 2023’te TSİ 15:00’te USDⓈ-M DODO kalıcı sözleşmesini başlatıyor. Yeni kontrat, 20 kata kadar kaldıraç sunarak yatırımcıların DODO/USDT işlem çiftindeki fiyat hareketlerinden faydalanmasına olanak tanıyacak. DODOXUSDT sözleşmesi, çoklu varlık modunda alım satımı destekleyecek ve kullanıcıların geçerli saç kesimlerine tabi olarak birden fazla teminat varlığında işlem yapmasına olanak tanıyacaktır. Bu sözleşme için tik boyutu 0,00001 olacak ve işlem saatleri 7/24 geçerli olacaktır.

Yatırımcılara güncellemeler hakkında bilgi sahibi olmaları ve yürürlüğe girmeden önce pozisyonlarında gerekli ayarlamaları yapmaları tavsiye edilmekte. Kriptokoin.com olarak da bildirdiğimiz gibi kalıcı vadeli işlem sözleşmeleri, yatırımcıların gerçek varlığa sahip olmadan kripto paralar gibi bir dayanak varlığın fiyat hareketleri üzerinde spekülasyon yapmasına olanak tanıyan bir türev ürün türüdür. Geleneksel vadeli işlem sözleşmelerinin aksine, sürekli sözleşmelerin bir vade tarihi yoktur. Bunun yerine, sözleşmenin fiyatının dayanak varlığın spot fiyatına yakın kalmasını sağlayan bir fonlama mekanizmasına sahiptirler.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da, Facebook’ta ve Instagram’da takip edin. Telegram ve Youtube kanalımıza katılın.


source site-1