Binance’den 20x Duyurusu: Bu 2 Altcoin Manşetlerde!

Bitcoin ve altcoin dünyasında bugün iki altcoin önemli gelişmeler ile gündemde. AGLD ve SAND için gelişmeler bakıyoruz.

Binance’ten altcoin AGLD hamlesi

Önde gelen kripto para türev platformlarından biri olan Binance Futures’ın yatırımcılara heyecan verici haberleri var. Buan göre Platform, 29 Temmuz 2023’te UTC saatiyle 02:30’da hayata geçecek olan AGLD vadeli işlem sözleşmelerinin lansmanını resmen duyurdu.

Yatırımcılar AGLD vadeli işlemlerinde 20x kaldıraç alacak. AGLD vadeli işlem sözleşmelerinin piyasaya sürülmesi, yatırımcılar için yeni fırsatlar getiriyor. Yeni ürünle birlikte yatırımcılar önemli bir imkana sahip oluyor. AGLD vadeli işlem sözleşmeleri için ticari sermayelerinin 20 katına kadar kaldıraç kullanma esnekliğine sahip olacak. Diğer taraftan Binance’in açıklamasının ardından AGLD fiyatı fırladı. Piyasa, Binance’in duyurusuna hızlı bir tepki verdi. Buna göre AGLD fiyatında %10’luk kayda değer bir artışa neden oldu. Ancak, ilk artıştan sonra fiyat hafifçe geri çekilerek haberin piyasa duyarlılığı üzerindeki etkisini gösterdi.

British Museum Sandbox Metaverse’e katılıyor

Bir metaverse geliştirme platformu olan The Sandbox, heyecan verici bir ortaklık duyurusu yaptı. Buna göre, tarih ve sanatı metaverse’deki kullanıcılar için daha erişilebilir hale getirmek üzere prestijli British Museum ile bir araya geldi. Altcoin The Sandbox ve British Museum arasındaki işbirliği, kullanıcıların dünya tarihini keşfetmelerine imkan sağlayacak. Ayrıca öğrenmelerine de olanak tanıyan sürükleyici deneyimler yaratmayı amaçlıyor. Bu girişim, saygın müzede yer alan çeşitli koleksiyonları yansıtan geniş bir dijital koleksiyon yelpazesi oluşturacak.

Altcoin The Sandbox’ın Operasyon Direktörü ve Kurucu Ortağı Sebastien Borget gelişmeyle ilgili açıklama yaptı. Buna göre, müzenin koleksiyonlarını yeni kitlelerle paylaşmaktan duyduğu heyecanı dile getirdi. Bu ortaklığı, dünyanın dört bir yanındaki oyuncuların British Museum’un küratörlüğünü yaptığı zengin mirası, sanatı ve kültürü keşfetmeleri için olağanüstü bir fırsat olarak görüyor.

Sanat ve tarihi dijital alana taşımak

Ortaklık aynı zamanda bir Web3 platformu ve müzenin lisans ortağı olan laCollection’ı da içeriyor. LaCollection dünya çapında önde gelen müze kurumlarıyla çalışarak sanatın sanal aleme dijital dönüşümünü kolaylaştırdı. Bu, British Museum’un Web3 alanına yönelik ilk girişimi. Ancak, diğer müzeler metaverse’in potansiyelini çoktan benimsedi. Fransa’daki Centre Pompidou ve Belçika’daki Antwerp Kraliyet Güzel Sanatlar Müzesi gibi büyük kurumlar hamle yapmışlardı. Buan göre sergilerine blockchain ve NFT’leri dahil ettiler.

Kriptokoin.com olarak baktığımızda Metaverse, sanat ve teknolojinin birleştiği bir merkez haline geliyor. Diğer taraftan Müzeler nadir sanat eserlerini sergilemek, interaktif sergiler sunmak ve kültürel mirası korumak için dijital yolları giderek daha fazla keşfediyor. Buna göre bu tür yenilikler, sanat ve tarih meraklılarının kendilerini benzersiz dijital deneyimlere kaptırmaları için heyecan verici fırsatlar sunuyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin. Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Yazının devamı için Binance’den 20x Duyurusu: Bu 2 Altcoin Manşetlerde!


source site-2