Binance Yüksek Riskli Altcoinleri Etiketledi! Listede Hangi Altcoinler Var?

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance güne yeni duyurularla başladı.

Bu noktada Binance, yüksek volatilite ve yüksek riske sahip tokenler için uygun olan Seed Tag ve Monitoring Tag etiketlerinin 26 Temmuz’da piyasaya süreceğini duyurdu.

Seed Tag’in (Tohum Etiketi) İnovasyon Zone’un yerini alacağını belirten Binance, bu etikiletleri kullanıcılardan gelen geri bildirimler sonrasında piyasaya sürdüklerini söyledi.

Bu etiketlerin yüksek volatilite ve yüksek risk taşıyan tokenler için özel olarak tasarlanmış olduğunu ifade eden Binance, kullanıcıların bu etiketlere sahip tokenlerin ticaretini yapmaları için bir sınavı geçmesi gerektiğini belirtti.

Binance açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Kullanıcıların Innovation Zone ve Main Trading Zone’da listelenen belirteçleri ayırt etmesinin zor olduğuna dair topluluktan gelen geri bildirimlere dayanarak Binance 26.07.2023 tarihinde Tohum Etiketi ve İzleme Etiketini kullanıma sunacak.

Tohum Etiketi veya İzleme Etiketi ile işaretlenmiş tokenlara alım satım erişimi kazanmak için kullanıcıların Binance Spot ve/veya Binance Margin platformlarında her 90 günde bir ilgili sınavları geçmesi ve kullanım koşullarını kabul etmesi gerekiyor.

Bu testler, kullanıcıların Tohum Etiketleri ve İzleme Etiketleri ile token ticareti yapmadan önce risklerin farkında olmalarını sağlamak için ayarlanmıştır.

Binance, etiketlenen tokenları düzenli olarak gözden geçirecek ve en son bulgulara göre etiketleri güncelleyecektir.

Tohum Etiketleri ve İzleme Etiketleri ile tüm belirteçler için bir risk uyarı başlığı da görüntülenecektir.

Tohum Etiketi , İnovasyon Bölgesinin yerini alacak ve şu anda İnovasyon Bölgesinde listelenen tüm jetonlara ve ayrıca listelenen diğer jetonlara kıyasla daha yüksek oynaklık ve risk sergileyebilecek yenilikçi projeleri temsil eden gelecekteki listelere uygulanacaktır.”

Bunlara ek olarak Binance , listelenen diğer altcoinlere kıyasla belirgin şekilde daha yüksek volatilite ve riskler sergileyen Akropolis (AKRO), Ark (ARK), Cream Finance (CREAM), FTX Token (FTT),Tornado Cash (TORN) ve Multichain (MULTI) gibi sayılı bazı tokenlara İzleme Etiketini uygulayacak.

Binance etiket uygulamasıyla kullanıcılara kripto para yatırımlarıyla ilişkili riskler hakkında daha fazla bilgi ve şeffaflık sağlaması hedefliyor.

Binance bugün First Digital USD’yi (FDUSD) listeleyeceğini de açıkladı.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!


source site-4