Binance Yatırım Yaptığı Dört Kripto Para Projesini Açıkladı!

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance yaptığı duyuruda yatırım yaptığı dört yeni projeyi açıkladı.

Sektör lideri ve zincirden bağımsız olan Binance’in girişim destek programı Binance Labs gelecek vaat eden Web3 projelerini güçlendirmek ve büyümelerini hızlandırmak için yeni projelere yatırım yapıyor.

Bu bağlamda Binance Labs, bağımsız bir girişim olan Binance Labs BNB Zinciri ekosistemini büyütmeye odaklanan bir hızlandırıcı program olan “En Değerli Kurucu (MVB)” programının altıncı sezonunda yatırım yaptığı dört yeni projeyi açıkladı.

Binance Labs, seçilen projelerin DeFi ve Web3 sektöründen en iyi performans gösteren AltLayer, KiloEx, Kinza ve Sleepless AI isimli projelere yatırım yaptı.

Açıklamada yatırımların Binance Labs’ın yüksek potansiyelli projeleri geliştirme ve destekleme taahhüdünü gösterdiği belirtildi.

Binance Kurucu Ortağı ve Binance Labs Başkanı Yi He şu açıklamalarda bulundu:

“Binance Labs’ta vizyonumuz, uzun vadeli yenilikçi projeler inşa etmeye kendini adamış erken aşama kurucuları desteklemektir.

MVB Programı çeşitli sektörlerde yatırım için yüksek performanslı dört proje belirledik ve bu projelere yatırım yaptık.

Bu projelerin sürekli büyümesini ve daha geniş Web3 ekosistemine olumlu katkısını görmeyi dört gözle bekliyoruz.”

Binnace Labs son olarak MVB Programının bir sonraki sezonun yaklaştığını belirterek “15 Ağustos 2023’ten önce başvurun!” dedi.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!


source site-4