Binance, Yatırım Yapacağı Projeleri 1 Ay Önce Attığı Tweet’inde Açıklamış Mıydı? İşte Diğer Muhtemel Projeler

Kripto para borsası Binance’in yatırım kolu olan Binance Labs, Pendle Finance’e (PENDLE) yatırım yaptığını duyurmuştu.

Pendle Finance’in Binance’in 14 Temmuz’daki vurguladığı projelerden biri olması dikkat çekti. Benzer şekilde atılan Tweet’te, şirketin Tweet tarihinden itibaren yatırım yaptığı projelerin yer aldığı görülüyor.

Tweet’te yer alan projelerden Radiant Capital 20 Temmuz’da, Altlayer 9 Ağustos’ta, Helio Protocol 11 Ağustos’ta ve bugün ise Pendle Finance, Binance tarafından yatırım aldı.

Resmi Binance blog sayfasında adı geçmeyen fakat atılan Tweet’te adı geçen projeler arasında THENA, NFPrompt, QnA3.AI, CyberConnect ve Polyhedra Network yer alıyor.

Binance Labs, Binance’in girişim sermayesi ve inkübasyon kolu olarak işlev görüyor. Binance Labs, web sitesinde yer alan bilgilere göre merkeziyetsiz web ya da Web’e katkıda bulunma potansiyeline sahip erken aşamadaki blockchain projelerine yatırım yapıyor ve bu projeleri destekliyor.

Platform ayrıca Web3 girişimcileri ve projeleri için inkübasyon programı, burs programı ve şirketin kaynaklarına ve ağına erişim gibi çeşitli programlar ve girişimler sunuyor.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!


source site-5