Binance.US Yeni Bir Altcoin Listeleyeceğini Duyurdu! İşte Detaylar!

Amerika Birleşik Devletleri’nin önde gelen kripto para borsası Binance.US, desteklenen kripto paralar listesine Forta’nın (FORT) eklendiğini duyurdu.

Binance.US Forta’yı (FORT) Listeliyor

FORT/USDT Gelişmiş İşlem çiftinin alım satımının yarın, 30 Ağustos 2023 saat 15:00’de başlaması planlanıyor. Bu gelişme, kullanıcıların Binance.US platformunda FORT alım satım ve yatırım faaliyetlerinde bulunmasının önünü açıyor.

Forta (FORT) Nedir?

Güvenlik denetim protokolü olan Forta, sürekli gelişen blok zinciri güvenliği alanında çok önemli bir çözüm olarak ortaya çıkıyor. Platform, zincir üzerindeki tehditlerin gerçek zamanlı gözetimini ve izlenmesini sağlamak üzere tasarlanmıştır.

Forta, yenilikçi teknolojiden yararlanarak katılımcılara blok zinciri ağlarında ortaya çıkabilecek potansiyel güvenlik açıklarını, istismarları ve hatta kara para aklama örneklerini inceleme yetkisi veriyor.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!


source site-4