Binance SHIB ve Bu 21 Coin’i Ekledi! Listeleme mi Geliyor?

Binance, bugün yeni bir duyuruda, Esnek Kredi ve VIP Kredi platformlarına SHIB ve 21 coin daha eklediğini duyurdu. Listede Shiba Inu’nun yer alması, BONE listesi için beklentileri yükseltiyor.

Binance, Shiba Inu’yu (SHIB) teminat varlık olarak listeleyeceğini duyurdu

Binance, Cuma günü Esnek Kredi ve VIP Kredi hizmetine 22 yeni borç verilebilir varlık ve yeni teminat varlıkları eklediğini duyurdu. Lider borsa, Shiba Inu (SHIB), Compound (COMP) ve Theta Network (THETA) dahil çeşitli yüksek hacimli kriptoları teminat varlıklarına ekliyor.

Listede Shiba’nın da yer alması, Shibarium’un Ağustos ayında beklenen lansmanı sırasında Binance’te potansiyel BONE listelemesini ateşledi. Kriptokoin.com olarak aktardığımız üzere, Shiba Inu ekibi dün projenin geleceği hakkında yeni ayrıntıları ortaya çıkardı.

4 Ağustos tarihli resmi duyuruya göre Binance, ödünç verilebilir varlıklar ve Esnek Kredi ve VIP Kredisi için teminat varlıkları olarak 22 altcoin daha listeliyor.

  • Ödünç verilebilir varlıklar: AUCTION, PYR, ILV, KNC, YGG, GAS, CELO ve IRIS.
  • Teminat varlıklarıdır: SHIB, COMP, IOTA, RLC, HOT, ENJ, THETA ve IOST
  • Ayrıca Binance, VIP Loan hizmetine NKN, FARM, DIA, YGG, OGN ve ACA gibi ödünç verilebilir 6 yeni varlık ekliyor.
  • Ayrı bir sürümde XEM, Çapraz Marj üzerinde ödünç alınabilir yeni bir varlık olarak eklendi. Yeni çapraz marj çifti XEM/USDT olacak.

BONE listesi yaklaşıyor mu?

Shibarium testnet ve PuppyNet lansmanını başarıyla tamamladıktan sonra BONE, merkezi borsalarda yer buldu. Listesini açan borsalar arasında OKX, Huobi ve Crypto.com gibi önemli isimler yer aldı.

Shiba’nın baş geliştiricisi Shytoshi Kusama, yakın zamanda yaptığı açıklamada, Shibarium’un Ağustos ayında kullanıma sunulabileceğini duyurmuştu. Bunu takiben, Binance’in de harekete geçmesi söz konusu. BONE tokenin Binance’de listelenmesi bu sürecin bir parçası olacak.

Shibarium’un yaklaşan mainnet lansmanı, kripto topluluğu içinde büyük bir heyecan yaratmış durumda. Ağustos ayının gelmesiyle birlikte, projenin tam potansiyelini ortaya çıkarması ve kripto dünyasında önemli bir etki yaratması bekleniyor. Bu gelişmelerin kripto piyasasında yeni fırsatlar ve ilgi çekici yatırım olanakları sunması beklentiler arasında.

Shibarium haberlerinin ortasında SHIB fiyatı ne durumda?

Son gelişmelerin ortasında, Shiba Inu’nun talebi büyük bir artışa tanık oldu. Bu da borsalardaki arzındaki büyük düşüşten açıkça görülüyordu. Bu olurken, SHIB’in döviz çıkışı hızla arttı ve bu da talebin yüksek olduğunu gösteriyor. Olumlu hissiyatı son birkaç haftadır yüksek kaldığından, tüm kripto topluluğu da token’a güveniyordu.

Fiyat açısından SHIB, bu hafta bir noktada %6’nın üzerinde değer kazandı. Bu sayede ilk 20 arasından uzaklaşırken tekrar 14.sırada kendine yer buldu. SHIB şu anda 0.000008423 dolardan işlem görüyor. Piyasa geneli yatay hareket ederken %2,5 civarında değer kazandı.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin. Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!


source site-1