Binance CEO’su CZ’den “Bitcoin Balondur” FUD’una Yanıt: “İşte Yine Başladılar”

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance’in CEO’su Changpeng Zhao, Twitter üzerinden yaptığı paylaşımında Bitcoin’in bir balon olduğunu iddia eden spekülatif ve yanlış yönlendiren bazı başlıkları eleştirdi.

Bir haber kaynağında paylaşılan “Bitcoin Balonu Patlamak Üzere Mi” başlıklı bir haberi alıntılayan CZ, BTC fiyatında yaşanan her ani düşüş sonrası atılan bu başlıkları eleştirdi ve “yine başlıyoruz” şeklinde bir yorum yaptı.

Özellikle bazı yabancı büyük medya kuruluşları geçmişte BTC fiyatında yaşanan her ani düşüşte bu tür başlıklar atıyordu ve bu kripto para topluluğu arasında bir dalga konusu haline gelmişti.

Geleneksel Medyada Çıkan “Bitcoin Balonu Patlıyor Mu” Haberleri Şimdiye Kadar BTC’de Dip Noktaya İşaret Etti

Binance CEO’su CZ ayrıca düşüşün ardından bu tür başlıkların nerede kaldığını merak ettiğini ve bu haber ile birlikte beklenenin geldiğini ima etti.

En çarpıcı kısım ise Zhao’nun bu tür haberlerin bir işaret olduğunu söylemesiydi. Kripto para piyasasında bu tür “balon” haberlerinin BTC fiyatında bir dip noktasına ulaşıldığına işaret ettiğine dair bir görüş var. Changpeng Zhao da muhtemelen buna atıfta bulundu. Zhao, bu tür haberlerin “bir noktaya işaret ettiğini” belirtti.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!


source site-4