Binance BUSD Varlıklarını Diğer Stablecoinlere Dönüştürme Çağrısı Yaptı!

Küresel kripto para borsası Binance, kullanıcılarına BUSD (Binance USD) stablecoini ile ilgili önemli bir tavsiye yayınladı.

Binance Kullanıcılara Şubat 2024 Öncesinde BUSD Varlıklarını Diğer Stablecoinlere Geçirmelerini Öneriyor

Platform, 31 Ağustos 2023 tarihinde yayınladığı bir duyuruda, kullanıcıları BUSD varlıklarını Şubat 2024’ten önce Binance’te bulunan alternatif stabilcoinlere dönüştürmeye çağırdı.

Binance, kullanıcılarına BUSD’nin USD tarafından 1:1 oranında desteklenmeye devam edeceği konusunda güvence verdi.

Bununla birlikte, borsa BUSD ürünlerine yönelik desteğini kademeli olarak kaldıracak ve etkilenen hizmetler için ilgili duyurular yapacak. Zira Paxos, BUSD tokenlarının basımlarını durdurma kararı almıştı.

BUSD desteğinin kesilmesine rağmen Binance, platformundaki birden fazla stabilcoin ve dijital varlığa olan bağlılığını sürdürecek. Bu amaçla Binance, kullanıcıları BUSD varlıklarını Şubat 2024’ten önce platformdaki diğer mevcut varlıklara dönüştürmeye teşvik ediyor.

Binance, geçiş planı doğrultusunda BUSD spot ve marjin alım satım çiftlerini aşamalı olarak listeden çıkaracaktır. Listeden çıkarma duyuruları, netlik açısından ayrıca yayınlanacaktır.

Kullanıcılara, borsadaki çeşitli stablecoin çiftleri ve alım satım çiftleri aracılığıyla desteklenen varlıkların alım satımına devam edebilecekleri konusunda güvence verilmektedir.

Binance, 7 Eylül 2023 saat 09:00’dan itibaren Cross Margin üzerinden BUSD borçlanmalarını askıya alacaktır.

19 Ekim 2023 saat 09:00 itibarıyla Cross Margin ve Portfolio Margin kullanıcıları, Cross Margin Cüzdanında yeni teminat olarak ek BUSD kullanamayacaktır. Ancak, diğer tokenleri teminat olarak kullanmaya devam edebilirler.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!


source site-4