Binance Bu Altcoin İşlem Paritelerini Kaldırıyor! İşte Liste!

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, güne altcoin duyurusuyla başladı.

Pek çok altcoin için destek açıklaması yapan Binance son duyurusunda bu sefer delist açıklaması yaptı.

Bu noktada Binance tarafından sağlanan popüler bir likidite havuzu hizmeti olan Binance Liquid Swap, pek çok altcoin işlem çiftinin likidite havuzundan kaldırıldığını söyledi.

“Binance Liquid Swap, kullanıcılarımız için likiditeyi yoğunlaştırmak ve optimize edilmiş ticaret deneyimi, fiyat ve kayma sağlamak için listelenen likidite havuzlarını periyodik olarak inceliyor.

En son incelemelerimize göre Binance Liquid Swap, 18.08.2023 saat 04:00 UTC itibarıyla aşağıdaki likidite havuzlarını kapatacaktır.

ALGO/BNB, ALPINE/BTC, ALPINE/USDT, ANT/BNB, ATA/USDT, ATOM/BTC, AXS/BNB, BDOT/DOT, BSW/BNB, BSW/USDT, BTC/USDC, CAKE/BNB, CAKE/ BTC, CHR/BNB, COS/BNB, CRV/USDT, ETH/USDC, HARD/BNB, HARD/USDT, HFT/BTC, IDEX/BNB, IOTX/USDT, KDA/BTC, MBOX/BNB, MBOX/USDT, MDX/USDT, PROM/BTC, PROM/BUSD, RPL/USDT, RUNE/BNB, SAND/BNB, SAND/BUSD, SANTOS/BTC, STG/BTC, SUSHI/BUSD, THETA/ETH, TRX/BTC, VET/ BNB.

Yukarıda belirtilen likidite havuzlarının kaldırılması, ilgili çiftlerin Binance Spot’ta alım etkilemez.

Kullanıcılar, Binance Liquid Swap’ta bulunan diğer likidite havuzlarında işlem yapmaya devam edebilir.

Kullanıcılar , 14.08.2023 saat 04:00 UTC tarihinden itibaren yukarıdaki likidite havuzlarına likidite ekleyemeyecektir.”

*Yatırım tavsiyesi değildir.

source site-4