BAD ve ETH Satan Balinalar Bu 5 Altcoin’den İstifliyor!

BAD ve ETH satan balinaların yaptıkları hamleler merak konusu. Özellikle satış sonrası hangi altcoinler’e yönelecekleri merak konusu. Detaylara bakalım.

Büyük oynayan BAD balinası

Lookonchain’in verilerine göre, “0x6745” cüzdanı BAD’de başlatıldıktan sonraki 15 dakika içinde hamle yapıyor. Buna göre üç adres üzerinden 1,395 trilyon BAD satın almak için 7,4 ETH harcadı.

Daha sonra, 225 ETH (414.000 dolar değerinde) elde etmek için 1,92 trilyon BAD sattı. Şu anda balina, yedi cüzdanda 19 milyon dolar değerinde BAD tutuyor. 19 milyon dolarlık BAD toplam arzın %14,5’ini oluşturuyor.

BAD satan balinalar altcoin ARB’ye yöneldi

Lookonchain’e göre, son iki gün içinde BAD satan bir balina milyonlarca dolar değerinde ARB satın aldı. ARB, geçtiğimiz işlem gününde fiyatı %1,72 düştükten yazıyı yazarken 1,14 dolardan işlem görüyor. ARB’nin günlük grafiğinde orta vadeli bir düşüş yönlü teknik bayrağı söz konusu.

Bir balina son günlerde ceplerini Arbitrum (ARB) ile dolduruyor. On-chain analiz platformu Lookonchain tarafından paylaşılan bir Twitter gönderisine göre, bir balina son iki gün içinde 1,27 milyon ARB satın almak için yaklaşık 1,47 milyon dolar değerinde 800 Ethereum (ETH) harcadı. Kripto para satın alındığında 1,16 dolardan el değiştiriyordu.

BAD balinası  Shiba Inu alıyor

Etherscan izleyicisi tarafından sağlanan verilere göre, son 60 dakika içinde balinalar 44 milyar SHIB transfer etmeyi başardı. Bu milyarlarca Shiba Inu, her biri bir milyar ila sekiz milyar SHIB taşıyan 12 işlemle harekete konu oldu. BAD balinaları bu SHIB’leri alıp satarken, bu meme coinlerin çoğu ya büyük borsalardan çekildi ya da anonim adreslerden cüzdanlarına taşındı.

43,9 milyar SHIB hareket halinde. Etherscan verileri, iki işlemde beş milyar Shiba Inu’nun bir Crypto.com cüzdanına taşındığını gösteriyor. Ayrıca 3,4 milyar SHIB’in Binance bağlantılı bir cüzdana gittiğini gösteriyor. Bununla birlikte, OKX, Coinbase ve Binance gibi borsalardan çok daha fazla SHIB çekildi. Etherscan verilerine göre, anonim cüzdanlar OKX’ten 3,3 milyar SHIB transfer etti. Ayrıca Coinbase’den 2,8 milyar taşıdı. BAD balinaları Binance borsasından 12,4 milyar SHIB’i büyük parçalar halinde çekti. Yukarıda bahsedilen 44 milyar SHIB’in geri kalanı bilinmeyen cüzdanlar arasında transfer edildi.

Analist Ali Martinez geçtiğimiz günlerde, oracle ağı Chainlink’in kripto para birimi LINK’in fiyat gidişatı hakkındaki düşüncelerini paylaştı. ‘X’ (eski adıyla Twitter) üzerinden Chainlink’in 6,63 ila 6,88 dolar arasında destek gördüğünü yazdı.

Mahkeme Karar Verdi: LINK ve Bu Coinler Satış Görebilir!

Diğer taraftan 29.000 adresin 2 milyar doların üzerinde 295 milyon LINK satın aldığını vurguladı. LINK stoklamaya hevesli balinalar, kriptokoin.com olarak baktığımızda 90 milyon doların üzerinde varlık satın alarak Chainlink’in gücünü fark etmiş görünüyor.

EETH balinaları BITCOIN ve UNIBOT topluyor

Hareketi sadece BAD balinaları yapmadı. Balinalar ayrıca bir meme coin olan BITCOIN ile UNIBOT da topluyor. Lookonchain verileri bize bu noktada ilginç sonuçlar gösteriyor. Buna göre üç ETH balinası önemli hamleler yapıyor.

Buna göre 6,528 adet UNIBOT satın almak için 1,3 milyon dolar değerinde ETH harcadılar. Ayrıca bir başka balina da 8,43 milyon adet BITCOIN olmak için 632 adet ETH harcadı.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da,Facebook’ta ve Instagram’da takip edin. Telegram ve Youtube kanalımıza katılın.


source site-1