Arzum en yeni teknolojilerini IFA 2023’de tanıttı!

Türkiye’nin yerli ev elektroniği üreticisi Arzum IFA 2023 fuarında yerini aldı. Avrupa’nın en gözde firmalarının yer aldığı fuarda bir Türk firması olarak sancağı dalgalandıran Arzum en yeni teknolojilerini IFA 2023 standında anlattı. Sizler için Arzum standını ShiftDelete.Net ailesi olarak ziyaret ettik ve gösterdik. İşte detaylar…

IFA 2023’te Arzum teknolojileri!

Bu videomuzda sizler için ShiftDelete.Net’in kurucusu Hakkı Alkan, IFA 2023’te Arzum standını ziyaret ediyor. Daha sonra firmanın ticaretten sorumlu genel müdürü Serhan Giray ile birlikte Arzum teknolojilerini sizlere anlatıyor. O halde hiç vakit kaybetmeden markanın yeni teknolojilerine ve keyifli sohbetimize göz atın. İşte videomuz ve iyi seyirler…

Shiftdelete.net

Arzum denildiğinde insanların aklına daha çok Okka gibi leziz Türk kahvesi pişiren makinalar geliyor. Bu aslında çokta yadırganacak bir durum değil zira marka yıllardır Türk kahvesi makinesi gibi çeşitli ev aletleri üretiyor ve satıyor. Fakat videomuzun başında bambaşka bir konuya değiniyoruz.

ShiftDelete.Net kurucusu Hakkı Alkan, Arzum standını ziyaret ettiğinde ilk olarak kişisel bakım kategorisini fark etti. Marka yurtdışında amiral gemisi olarak satışa sunduğu Okka kahve makinesinin yanı sıra bu yılki IFA fuarında kişisel bakım ürünlerine de yer vermiş durumda. Marka böylece çok daha büyük kitlelere hitap edecek.

BMW ve Ferrari’den iPhone için aksesuarlar!

BMW ve Ferrari’den iPhone için aksesuarlar!

BMW, Ferrari, Guess ve Karl Lagerfeld gibi tanınmış isimlerle aksesuar üreten Zore’nin IFA 2023’teki en lüks aksesuarlarını inceledik.

Yakın bir tarihte ülkemizde de satışa çıkacak olan Revolution serisi ilk olarak IFA 2023 fuarında sergilendi. Ürünlerin özelliklerinin yanı sıra markanın bundan sonraki yol haritası da göze çarpıyor aslında. Çünkü marka Avrupa ve global çaptaki pazarlarda yeni tasarım dili ve anlayışı ile yoluna devam ediyor. Ayrıca bunlara ek olarak tüketicilerin geri dönüşlerinin de dikkate alındığını da belirtmemiz gerekiyor. Marka bu geri dönüşler ışığında kutu içeriklerini ve aksesuarlarını güncellemiş durumda.

Arzum’un geri kalan kahve makineleleri, el blenderları kısacası hem evinizde hem de gündelik hayatta işinizi kolaylaştıracak diğer tüm ev aletleri videomuzda yer alıyor. Görüşlerinizi yorumlar kısmında belirtmeyi unutmayın. Daha fazlası için ShiftDelete.Net YouTube kanalına abone olun ve ShiftDelete.Net sosyal medya hesaplarını takip edin!

source site-28