Apple etkinliğinde bizi bekleyen 5 sürpriz!

Resmileşen Apple etkinliği ile birlikte bizleri bekleyen sürprizler de ortaya çıkmaya başladı. 12 Eylül tarihinde yapılacak yeni Apple etkinliğinde iPhone 15 serisini göreceğiz. Dahası bununla birlikte yeni Mac, iPad ve Apple Watch’u da göreceğiz. Bunlar bildiklerimiz. Peki ya Apple’ın her sene yaptığı süprizleri? İşte detaylar…

Apple’dan iPhone 15 ile birlikte tanıtılacak 5 yeni sürpriz!

5 adetlik sürpriz listemize bakıldığında evet bir iPhone 15 kadar merakla beklenen cihazları görmüyoruz. Fakat önceki modelleri ile kıyaslandığında Apple ekosistem deneyimimizi 2 kat arttıracak cihazları görüyoruz.

İlk olarak Apple Apple Watch Ultra 2 ile başlayalım. Apple’ın en dayanıklı saati olmasıyla birlikte en pahalı saati de olarak bilinen Apple Watch Ultra bu yıl 2. nesli ile karşımıza çıkıyor. Saat çok daha gelişmiş özellikler ile karşımıza çıkacak. Bununla birlikte adından sıkça bahsedilen Apple Watch X ile ilgili de, Ultra 2 modelinden bazı fikirler alabiliriz.

İkinci sürpriz olarak AirPods Max karşımıza çıkıyor. Yine Apple’ın en pahalı unvanına sahip olan kulaklığı AirPods Max fiyatı sebebiyle tam olarak ulaşılabilir bir ürün olmasa da kalitesi ile kullanıcıları kendine çekiyor. Fakat kulaklık Aralık 2020’de piyasaya sürüldü ve artık oldukça eski. Bu sebeple 2. nesli ile yenilenecek.

airpods max 2

Üçüncü olarak bizleri yeni AirTag modelleri bekliyor. Aslında iyi bir amaca hizmet etmek için üretilen, veya öyle gösterilen, ürünler olsalar da birçok kişi tarafından eleştirildiler. Apple’ın AirTag ile gizlilik ve güvenlik arasındaki ince çizgide yürüyemediği iddia edildi. Yeni AirTag modelleri ile bu durumun önüne geçileceği bekleniyor.

Dördüncü sürpriz için tam bir kesinlik yok fakat olması muhtemel. iPhone serilerinde “ya seversin ya nefret edersin” şeklinde adlandırılan bir model bulunmakta. Mini modeller. İlk olarak iPhone 12 serisi ile tanıdığımız Mini modellerinden biri iPhone 15 serisinde de yerini alacak. iPhone 15 Mini için resmi bir kesinlik yok fakat beklenen sürprizler arasında.

temsili görsel

Son olarak 5. sürprizimiz ile devam ediyoruz. Burada “zavallı” olarak adlandırdığımız bir cihaz var. iPad Mini. Zavallı Mini, abilerinin hep gölgesinde kalıyor. En son çıkan Mini, 2021 yılında piyasaya sürüldü. O tarihten itibaren çok fazla göz önünde olmadı belki ama birçok kullanıcı tarafından sevildi. 12 Eylül’de ise yeni bir iPad Mini modelinin piyasaya sürülmesi bekleniyor.

Apple etkinliğinde hangi cihazlar tanıtılacak? Hangileri ertelendi?

Apple etkinliğinde hangi cihazlar tanıtılacak? Hangileri ertelendi?

Apple, 12 Eylül’de yeni cihazlarını tanıtmak için bir etkinlik düzenleyecek. Peki hangi cihazlar tanıtılacak? İşte tam liste!

Peki siz ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlar kısmında belirtmeyi unutmayın…

source site-29