Analistler Belirledi: SHIB Değil, Bu 8 Altcoin’den Satın Alın!

Birkaç analist, son zamanlarda dikkatlerini çeken altcoin projelerini sıraladı. Bu sırada, satın almaktan kaçınılması gereken altcoinler de belirlendi. Bir analiste göre, şu anda SHIB ve DOGE satın almak pek mantıklı değil. İşte detaylar…

Altcoin Sherpa: SHIB almayın

Kripto para analisti Altcoin Sherpa, piyasalar güvenlik açığı belirtileri göstermeye devam ederken Shiba Inu ve Dogecoin hakkında bir uyarı yayınladı. Analist, Cumartesi günü YouTube kanalında yaptığı açıklamada, Dogecoin’in acil destek seviyesinden vazgeçmesi halinde, önemli bir düzeltici aşağı yönlü hareketin ortaya çıkabileceğini söyledi. “DOGE bu son kilit seviyeye 0,057 dolardan geri döndü. Burası ilginç bir bölge, ancak yine de bunun mutlaka bir alım olduğunu düşünmüyorum. Burada oturup satın alabilirsiniz, ancak bunun sadece etrafta dolaşmasını bekleyin. Bu seviye düşerse, 0,045 dolar civarındaki bir sonraki seviyeye gidecektir” dedi. “Şahsen Dogecoin’i şu an itibariyle ilginç bir alım olarak görmüyorum, ancak bekleyip göreceğiz,” diye ekledi.

SHIB hakkında konuşan Altcoin Sherpa, kripto para biriminin makro olarak daha düşük zirveler ve daha düşük dipler belirlediği için düşüş eğiliminde kaldığını söyledi. Analist, “SHIB güzel bir yükseliş yaşadı, ancak hızla geri çekildi. 200 günlük üstel hareketli ortalama – Dogecoin’e benzer şekilde – bir tür kırıldı. Şimdi bu düşük seviyelerden bazılarına 0,00000742 dolardan tekrar yaklaşıyor gibi duruyor” dedi. Şu anda DOGE, son yedi günde neredeyse yüzde iki düşüşle 0,0631 dolardan işlem görüyordu. SHIB ise son yedi günde yüzde 4 düşüşle 0,000008131 dolardan işlem görüyordu.

Bir başka analist olan Ben Armstrong, Bitcoin’in büyük bir düşüş yaşayarak altcoinlerin kan kaybetmesine neden olduğu varsayımsal bir senaryoyu tartıştı. Böyle bir durumda daha fazla biriktirme konusunda kendinden emin hissedeceği üç altcoin belirledi. Armstrong, XRP’nin birikim için zahmetsiz bir seçim olduğundan bahsederek başlıyor. Daha önce XRP‘nin fiyatının 2-3 katına çıkacağını ve ardından geri geleceğini tahmin etmişti. Fiyat 2 katına çıksa da, kazançlarının yarısını kaybetti ve şu anda 50 sent civarında. Davanın etkisinin çoğunlukla sona erdiğine ve XRP’nin bir sonraki boğa döngüsünde olağanüstü iyi performans göstereceğine inanmakta. XRP’nin 30 sent aralığına geri dönmesi halinde, bunun daha fazla birikim yapmak için mükemmel bir fırsat olacağını öne sürüyor.

Açıklandı: Eylül’de Bu 4 Altcoin İzlenmeli!

Armstrong’un önerdiği ikinci coin ise Chainlink. Chainlink’i Blockchain ile gerçek dünya arasında bir bağlayıcı olarak tanımlıyor. Armstrong, Chainlink’in portföyünde düşüşe geçtiğini kabul ediyor ancak asla vazgeçmediği bir coin olduğunu vurguluyor. Chainlink’in kendi alanında tek başına zirvede olduğuna ve izlenmesi gereken bir coin olduğuna inanmakta. Armstrong son olarak Dogecoin hakkında konuşuyor. Elon Musk’ın Dogecoin’i daha önce Twitter olarak bilinen “her şey uygulaması” olarak adlandırılan şeye entegre etmeyi planladığına inandığını belirtiyor. Dogecoin’in bu uygulama içindeki ödeme sistemine dahil edileceğini ve birikim için iyi bir seçim olacağını düşünmekte.

Analist, 5 altcoin için “şimdi alın” dedi

Son olarak Crypto Archie gündeme geldi. Analist, mevcut boğa koşusu için satın almak ve biriktirmek için en iyi beş küçük altcoin’i sunmakta.  İlk sırada, analistin 760 milyon dolarlık bir piyasa değerine sahip olduğunu belirttiği Kaspa (KAS) yer aldı. Ona göre, Casper grafikte önemli bir seviyede ve bu da birikim için uygun bir zaman. Bunu, benzersiz blok DAG teknolojisini kullanan tamamen açık kaynaklı, merkezi olmayan bir proje olarak tanımlıyor. Hatta Mevcut seviyelerinden 20 ila 50 kat arasında bir fiyat hedefi belirliyor. Analist devamında, Quick Intel (QUICKI) hakkında konuşuyor. Düşük piyasa değeri ve sunması beklenen yeni özellikler nedeniyle 100x’lik bir proje olarak görüyor.

Popüler Altcoin 5 Müjde Duyurdu: Fiyat Artışı Bekleniyor!

Ardından, Hedera Hashgraph (HBAR) için merkezi olmayan bir borsa olan SaucerSwap’i (SAUCE) tartışıyor. Eğer HBAR iyi performans gösterirse, SAUCE’un 30 ila 50 kat kazanç elde edebileceğini düşünüyor. Sunucu daha sonra denetimler ve güvenlik özellikleri de sunan bir sigorta kripto para birimi olan CheckDOT’u (CDT) tanıtıyor.  Son olarak, şu anda 25 milyon dolarlık bir piyasa değerine sahip olan HELLO (HELLO) hakkında konuşuyor. Proje, NFT‘ler ve oyun gibi çeşitli sektörlerde yer almaktadır. Yazıyı sonlandırırken, bunların yalnızca analist yorumları olduğunu belirtmekte fayda var. Kriptokoin.com olarak da bildirdiğimiz gibi, her yatırımcı kendi araştırmaları sonucu yatırım yapmalı.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da, Facebook’ta ve Instagram’da takip edin. Telegram ve Youtube kanalımıza katılın.


source site-1