Analist Eylüle Kadar Bu Altcoin’de %23’lük Yükseliş Bekliyor!

Başarılı analist Michaël van de Poppe, kripto para piyasasının önde gelen oyuncularından olan Bitcoin’in yakın zamanda önemli bir fiyat hareketine maruz kalacağına dair olumlu bir tahminde bulundu. Bununla birlikte son zamanlarda adından sıkça söz ettiren bir altcoin’in de yükselişe geçeceğini iddia etti. İşte detaylar…

Bitcoin, son dönemde piyasa volatilitesi nedeniyle birçok yatırımcı için endişe yarattı. Ancak Michaël van de Poppe, teknik analiz uzmanı olarak, kripto para biriminin güçlü temelleri sayesinde gelecekteki fiyat hareketlerinin olumlu olacağına inanıyor. 28.300 dolar seviyesinin yakınında gözlenen talep artışı, Bitcoin’in düşüşünü durdurabilecek güçlü bir destek seviyesi olarak görülüyor. Analiste göre bu seviyede gerçekleşecek bir sıçrama Bitcoin’i tekrar 31.000 dolar seviyelerine gönderebilir.

Michaël van de Poppe, geçmişte birçok doğru tahminde bulunmuştur. Bu nedenle, yatırımcılar tarafından takip edilen önemli bir figür olarak kabul edilmektedir. Ayrıca, 30.000 dolar seviyesinin Bitcoin için önemli bir psikolojik direnç noktası olduğunu belirtmekte fayda var.

Bitcoin dışında analist, merkezi olmayan oracle ağı Chainlink’i (LINK) de inceledi. Analiste göre popüler altcoin Eylül’den önce 9.27 dolar seviyesini geri kazanabilir.

“Chainlink şimdilik fena değil.”  

Chainlink, basın zamanında 7.48 dolar seviyesinde işlem görüyor. Analistin hedefine doğru bir hareket altcoin için %23’lük bir artış anlamına geliyor.

Analist ayrıca önümüzdeki aylar için kripto varlıkların toplam piyasa değerinde büyük bir artış olacağını öngörüyor. Van De Poppe’ye göre, dijital varlıkların toplam piyasa değeri, 2024’ün başında muhtemelen 1.14 trilyon dolardan 2 trilyon dolara çıkacak. Aşağıdaki grafikten analistin hedefleri daha net bir şekilde görülebilir.

Son olarak YouTube üzerinden de tahminlerini paylaşan van de Poppe, Bitcoin’in halihazırdaki düşük volatilitesinin, yakında fiyatta hareketlilik yaşanacağının bir göstergesi olduğunu söyledi. Analist Bitcoin’in toparlanmadan önce 27.000 dolar civarında yeni bir yerel düşük seviye belirleyebileceğini öne sürüyor.

Güncel piyasa hareketlerine buradan ulaşabilirsiniz.


source site-7