Altcoin UNI 200x Yaptı! Sıradaki Büyük Şey mi?

Küçük bir altcoin için bugün büyük bir gelişme var. Üstelik gelişme fiyat ile ilgili. Tam olarak 200 katlık bir artıştan bahsediyoruz. Detaylara bakalım.

Unibot’un etkileyici büyümesi

Telegram üzerinden faaliyet gösteren kripto para borsası Unibot, Mayıs ayında piyasaya sürülmesinden bu yana kısa sürede 200 kat artarak kayda değer bir yükselişe tanık oldu. Kolay kullanıcı arayüzü ve Uniswap ile sorunsuz entegrasyona sahip olan bir platform olarak göze çarpıyor. Buna göre platform, mesajlaşmanın basitliği ile Bitcoin ve altcoin ticaretine olanak tanıyor.

Mayıs ayındaki başlangıcından bu yana Unibot, Dune Analytics’in verilerine göre 3600 altcoin Ethereum topladı. Ayrıca bunun bir kısmını doğrudan token sahiplerine dağıttı. Platformun kullanıcı tabanı, Haziran ayındaki 2000 kullanıcıdan şu anda 6500 kullanıcıya kadar önemli ölçüde genişledi.

Yükselen işlem hacimleri ve altcoin fiyatı

Unibot’un artan popülaritesi, 5 milyon doları aşan günlük işlem hacimlerine de yansımakta. Hala bazı rakiplerinin gerisinde olsa da, platformun yerel tokenı altcoin UNI önemli bir büyüme yaşadı. Altcoin UNI’nin piyasa değeri Haziran ayından bu yana 10 kat artarak 180 milyon doların üzerine çıktı.

Unibot tarzı borsalar yalnızca kullanıcı dostu arayüzleri ve cüzdan işlemleri nedeniyle değil, aynı zamanda kullanıcılarına pasif gelir fırsatları sundukları için de ilgi görüyor. Bu özellik, Bitcoin ve altcoin topluluğunda artan popülerliklerine katkıda bulunuyor.

Unibot’un başarısı

Altcoin Unibot’un başarısı dikkat çekiyor. Diğer taraftan potansiyel yatırımcıların dikkatli davranması çok önemlidir. Piyasaya sonradan girmek daha yüksek riskler taşıyabilir. Ayrıca geçmişteki fiyat artışları yukarı yönlü hareketin devam edeceğini garanti etmez. Uzmanlar, yatırımcılara bu tür ürünlere dikkatle yaklaşmalarını ve herhangi bir yatırım kararı vermeden önce kapsamlı bir araştırma yapmalarını tavsiye ediyor. Kripto para projelerinin hızlı büyümesi dikkat çekici olmaktan başka bir şey değildir. Sadece birkaç yıl içinde, hem ana akım hem de kurumsal yatırımcıların dikkatini çeken yenilikçi blockchain tabanlı çözümler var. Diğer taraftan merkezi olmayan uygulamalar ve çeşitli dijital varlıklarda bir patlamaya tanık olduk.

Altcoin projelerindeki artış, güvenli, şeffaf ve verimli merkezi olmayan sistemlerin oluşturulmasını sağlayan blockchain teknolojisinin yaygın olarak benimsenmesi de dahil olmak üzere çeşitli faktörlere bağlanabilir. Kriptokoin.com olarak baktığımızda hızlı büyüme heyecan verici fırsatları beraberinde getiriyor. Ancak kripto para ortamı kendi zorlukları ve düzenleyici hususları ile gelişmeye devam ediyor. Bu yüzden dikkatli bir değerlendirme ihtiyacının da altını çizmek gerekiyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin. Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Risk Açıklaması: Kriptokoin.com’da yer alan yazılar ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Bitcoin ve kripto para birimleri yüksek risk içeren varlıklar olup, bu para birimlerine yatırım yapmadan önce gereken özeni göstermeli ve kendi araştırmalarınızı yapmalısınız. Bitcoin ve kripto para birimlerine yatırım yaparak paranızın bir kısmını veya tamamını kaybedebilirsiniz. Transferlerinizin ve işlemlerinizin kendi sorumluluğunuzda olduğunu ve meydana gelebilecek kayıpların sizin sorumluluğunuzda olduğunu unutmayın. Kriptokoin.com herhangi bir kripto para biriminin veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez veya Kriptokoin.com bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Kriptokoin.com ve sitede yer alan makalelerin yazarları yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, bu yazıdaki şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.

Sorumluluk Reddi Beyanı: Kriptokoin.com’da yer alan reklamlar üçüncü parti reklam kanalları aracılığıyla gerçekleştirilmektedir. Ayrıca Kriptokoin.com sponsorlu makalelere ve basın bültenlerine de sitesinde yer vermektedir. Bu nedenle Kriptokoin.com’dan yönlendirilen reklam linkleri Kriptokoin.com onayından tamamen bağımsız olarak sitede yer alır ve reklam linkleri ile yönlendirilen ziyaretler ve açılır pencereler kullanıcı sorumluluğundadır. Kriptokoin.com’da yer alan reklamlar ve sponsorlu makalelerdeki linklerle yönlendirilen sayfalar hiçbir surette Kriptokoin.com’u bağlamaz.

Uyarı: Kriptokoin.com’a ait haber içeriklerinden kaynak gösterilip, link verilerek alıntı yapılması Kriptokoin.com’un iznine tabiidir. Sitedeki hiçbir içerik izinsiz olarak kopyalanamaz, çoğaltılamaz veya herhangi bir platformda yayımlanamaz. Kriptokoin.com’a ait kod, tasarım, yazı, grafik ve diğer tüm içerikleri fikri mülkiyet hukuku ve ilgili mevzuatlara aykırı biçimde kullananlar hakkında yasal işlem başlatılacaktır.

Sorumluluk Reddini Göster


source site-1