Altcoin Projesinden Heyecanlandıran Açıklama: Yakında Piyasaya Sürülüyor!

Yenilikçi blokzinciri mimarisiyle öne çıkan Mina Protocol (MINA) önemli bir yükseltme hakkında yatırımcıları heyecanlandıran açıklamalarda bulundu.

Mina Protocol ekibi önemli bir yükseltmenin detaylarını paylaştı. Sosyal medya üzerinden 8 Eylül günü yapılan açıklamada yükseltmenin ilk iki aşamanın başarıyla tamamlandığı ve geriye iki önemli aşama daha kaldığı belirtildi.

Duyuruda, yükseltmenin temel özellikleri arasında zkApp’in o1js ile programlanması, Kimchi altyapısı ile güvenliği ve verimliliği artırarak yeni bir kanıt sistemi oluşturmak ve staking benimsenmesinin arttırılması gibi kritik noktaların yer alacağı vurgulandı.

Ekip, tüm bu özelliklerin topluluk tarafına sunulan oylamalarda kabul gördüğünü ve hem fikir kalındığını sözlerine ekledi. “Testworld Mission 2.0.” adlandırılan bu yükseltmeye dair detaylı hazırlığın devam ettiğinin altı çizildi.

Protokol tarafından sunulan test ağı yol haritası 4 önemli aşamadan oluşuyor. Bu aşamaların ilk ikisi olan zkApp End to End (E2E) testi ve Dış Güvenlik Denetimi halihazırda tamamlandı. Gelecek iki aşama ise sırasıyla Protokol ve Performans Testi ve Yaklaşan Yükseltme için Hazırlık olacak.

CoinGecko verilerine göre %1 yükseliş sergileyen MINA, yazım esnasında 0,380 dolardan alıcı buluyor.


source site-9