Altcoin Kurucusundan Gündemi Sarsan Kripto Açıklaması

Bitcoin ve altcoin dünyasında son dönemde öne çıkan bazı görüşler var. Bu görüşlerin bazılarında gündemi sarsan ayrıntılar var. Bakalım detaylara.

Bitcoin ve altcoin dünyasında düzenleyici manzara ve etkileri

Merkezi olmayan borsa dYdX’in kurucusu Antonio Juliano, altcoin ve kripto üreticileri için stratejik bir bakış açısı sağlıyor. Buna göre, önümüzdeki beş ila on yıl içinde odaklarının Amerika Birleşik Devletleri sınırlarının ötesindeki pazarlara hizmet vermeye yönelmesi gerektiğini öne sürüyor. Juliano’nun görüşleri, ABD’deki düzenleyici belirsizliğin yarattığı zorlukların altını çiziyor. Diğer taraftan sürdürülebilir kripto inovasyonu için alternatif bir yol sunuyor.

X sosyal medya platformunda 49.400 takipçisine hitap eden Juliano, Amerika Birleşik Devletleri’ndeki mevcut düzenleyici belirsizliğin gerekli komplikasyonları ve tavizleri garanti etmeyebileceğini vurguluyor. Altcoin geliştiricilerinin çabalarını daha elverişli düzenleyici ortamlara sahip ülkelere yönlendirmenin daha değerli olabileceğini savunuyor.

Optimal strateji: Duraklama, pivot ve geri dönüş

Juliano’nun bakış açısı, altcoin ve kripto üreticilerinin şimdilik ABD’li müşterilere yönelik girişimlerden geçici olarak vazgeçmeyi düşünebileceklerini gösteriyor. Bunun yerine, inovasyonun mevcut düzenleyici tereddütler olmadan gelişebileceği uluslararası pazarlara girme stratejisini öneriyor.

Denizaşırı pazarlara odaklanarak, kripto geliştiricileri yenilik yapacak. Ayrıca Ürün-Pazar Uyumunu (PMF) belirleyecek. Diğer taraftan sonunda gelişmiş bir kaldıraçla Amerika Birleşik Devletleri’ne geri dönebilirler.

Ürün-pazar uyumuna öncelik vermek

Juliano’nun görüşüne göre, Bitcoin ve altcoin endüstrisi için kapsayıcı öncelik var. Bu da, 10 kat daha güçlü bir ürün-pazar uyumu oluşturmak. Mükemmel dağıtım zorunlu değil elbette. Ancak sağlam PMF’nin zorunlu olduğu görüşünde. Juliano, tüketicilerin ihtiyaçları ve talepleriyle uyumlu olduğu ve böylece düzenleyici politikalar üzerinde potansiyel etkiye sahip olduğu için, kriptonun küresel ölçekte kullanımının ve ürün benimsemesinin öneminin altını çiziyor.

Mahkeme Bu Altcoin İçin ‘Menkul Kıymet Değil’ Demeyi Reddetti!

Juliano, kriptonun özünün Amerikan değerleri ve ilkeleriyle örtüştüğünü vurguluyor. Halk tarafından, halk için ve halka ait olarak şekillendirilen bir finansal sistem öngörüyor. Ayrıca Amerikan kapitalizminin ideallerini mükemmel bir şekilde somutlaştıran bir anlatı bu. Ona göre, kriptonun bu ilkelerle uyumu önemli. Diğer taraftan onu gelecekteki finansal ortamın vazgeçilmez bir yönü haline getiriyor.

İleriye bakmak: Küresel bir Bitcoin ve altcoin ekosistemi

Antonio Juliano küresel pazarlara doğru stratejik bir kayma öneriyor. Diğer taraftan kriptokoin.com olarak baktığımızda, görüşleri kripto üreticilerini yenilik, büyüme ve benimseme için kullanılmayan bölgeleri keşfetmeye yönlendiriyor.

Kripto endüstrisi, uluslararası fırsatlardan fayda sağlıyor. Buna göre, düzenleyici zorlukları aşan atılımları teşvik edecek. Ayrıca nihayetinde daha kapsayıcı ve geniş bir kripto ekosisteminin önünü açacak.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da,Facebook’ta ve Instagram’da takip edin. Telegram ve Youtube kanalımıza katılın.


source site-2