Altcoin Analisti ‘Alım Zamanı’ Dedi! Bu 6 Coin Seçildi!

Önde gelen bir kripto analisti olan Altcoin Daily, 2024 yılında Bitcoin, Ethereum, Cardano, Biconomy, Avalanche ve STG için %100’e varan önemli bir fiyat artışı öngörüyor. Projeksiyon, Bitcoin’in halving olayına bakıyor. Ayrıca, ABD başkan adaylarının artan desteği söz konusu. Analist bunlarla birlikte diğer büyük kripto para birimleri üzerindeki dalgalanma etkisi gibi faktörlere dayanıyor.

Altcoin devleri yükselişe hazırlanıyor

Altcoin Daily’nin son görüşleri, birkaç kripto para birimi için gelecek yılın umut verici olacağını gösteriyor. Ayrıca önemli fiyat artışları yaşanabileceğine işaret ediyor. Öne çıkan yarışmacılar arasında Bitcoin, Ethereum, Cardano (ADA), Biconomy (BICO) ve Avalanche yer alıyor. Ayrıca  STG de var. Kripto analistinin tahminlerine göre bu coinler 2024 yılında artacaklar. Buna göre %100’e varan bir fiyat artışı elde etme potansiyeline sahip.

Altcoin Daily, Bitcoin’in kripto para piyasasında trend belirleyici olarak oynadığı istisnai rolün altını çiziyor. BTC’nin kripto alanı üzerindeki tarihsel etkisi, gelecek yıl beklenen halving olayının ardından öngörülen artışının ETH, ADA ve AVAX gibi diğer büyük tokenleri olumlu yönde etkileyebileceği anlamına geliyor. Robert Kennedy Jr. ve Belediye Başkanı Francis Suarez gibi BTC’yi benimseyen ABD başkan adaylarının sayısının artması da dikkat çekici. Bütün bunlar, Bitcoin için yükseliş durumunu daha da destekliyor.

Altcoin Cardano, Ethereum ve BICO

Analiz, 2024 yılında potansiyel üç haneli kazanç sağlayacak Cardano’ya (ADA) yöneliyor. Altcoin Daily’nin verileri, Cardano için ortalama günlük işlemlerde art arda üç çeyrek boyunca tutarlı bir artış olduğunu vurguluyor. Son çeyrekte günde 57.900 işlem söz konusu. Buna göre, bu büyüme yörüngesi ADA’yı kayda değer bir fiyat artışı için konumlandırıyor. Şu anda 0,29 dolar seviyesinde fiyatlanan ADA’nın yukarı yönlü potansiyeli ilgi çekici olmaya devam ediyor.

Ethereum’un hesap soyutlamasına odaklanan yaklaşan EIP 4337 yükseltmesinin önemli bir yönü var. Web3 yerel olmayan kullanıcıları için kullanıcı arayüzlerini basitleştirmeye hazırlanıyor. Bu gelişmenin, Biconomy gibi projelerin devreye girdiği bir senaryo olan ağ etkinliğini ve kullanıcı benimsemesini artırması bekleniyor. Biconomy’nin merkezi olmayan uygulama geliştirmeye olanak tanıyan işlevselliği söz konusu. Buna göre Ethereum’un ilerlemesiyle uyumlu. Ayrıca hem altcoin ETH hem de BICO tokenlerine fayda sağlayacak.

Avalanche ve Stargate Finance (STG)

Altcoin Daily, Avalanche’ın 2023’ün 2. çeyreğinde artan kullanımının AVAX tokeninde yükselişin habercisi olduğuna işaret ediyor. Avalanche’ın platformunun artan kullanımı, önümüzdeki yıl AVAX için potansiyel olarak olumlu bir görünüm öneriyor. Diğer taraftan Stargate Finance (STG) şu anda önemli bir yükselişin arifesinde yer alıyor. STG fiyat grafiğinde de görüldüğü üzere, 13 Şubat’ta yıllık zirvesi olan 1,38 dolardan düşüşe geçti. Buna göre 0,52 dolarlık en düşük seviyeye ulaştı. Bu aşamada, fiyat desteği 0,55 dolardan başarıyla teyit ederek toparlanma için zemin hazırladı. Şu anda STG, genellikle yukarı yönlü trend dönüşleriyle ilişkilendirilen bir yükseliş konfigürasyonu olan Ters Baş ve Omuz formasyonunun sağ omzunu oluşturuyor.

Bu formasyonun boyun çizgisi, mevcut fiyat seviyesinin yaklaşık %12 üzerinde, 0,71 dolarda yer alıyor. Günlük Göreceli Güç Endeksi (RSI) 50’nin üzerinde. Ayrıca yukarı yönlü bir yörüngede seyrederken, yükseliş momentumunun güçlendiği görülüyor. Sonuç olarak, formasyonun boyun çizgisine doğru olası bir yükseliş ufukta beliriyor. Boyun çizgisinin üzerinde bir kırılma gerçekleşirse, bu durum trendin yukarı yönde teyit edilmiş bir dönüşüne işaret edecek. Ayrıca potansiyel olarak altcoin STG fiyatını 0,85 dolarlık bir sonraki direnç seviyesine getirecek. Diğer taraftan kriptokoin.com olarak baktığımızda daha sonra fiyatı 0,94 dolara kadar yükseltecek.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da, Facebook’ta ve Instagram’da takip edin. Telegram ve Youtube kanalımıza katılın.


source site-2