Ağustos’a Damga Vuracak 7 Altcoin Bunlar!

Litecoin (LTC) bugün üçüncü halving döngüsünü tamamladı. ICX ve ZEN ise kilit diyagonal direnç seviyelerinden ivme kazanmaya başladı. Ağustos yoğun bir haber akışıyla başlarken, önümüzdeki önümüzdeki haftalarda bu 7 altcoin özellikle dikkat gerektiriyor.

Bu 7 altcoin Ağustos ayında yeni haberleri fiyatlandıracak

İlk olarak Litecoin, geçtiğimiz saatlerde üçüncü halving döngüsünü tamamladı. Böylece Litecoin’in blok ödülleri artık 12,5’den 6,25 LTC olarak güncellendi. Merakla beklenen gelişmenin ardından LTC fiyatı satıcıların kontrolü altında kaldı.

LTC fiyatı, 3 Temmuz’dan bu yana alçalan bir takozdan çıktığı için yükseliş işaretleri gösteriyor. Bu tür yapılardan kopuşlar genellikle önemli yükseliş hareketlerine yol açar. Ancak, LTC fiyatı kısa bir süre sonra çıkış öncesi seviyelerine düştü.

Altcoin fiyatı yükselmeye devam ederse, bir sonraki direnç 102 dolarda. Bununla birlikte, 90 doların altında düşerse, yükseliş tezi geçersiz kalacak. Bu durumda, fiyat %9’luk bir düşüşle 82 dolara gerileyebilir.

Icon (ICX)

ICX xCall teşvikli yeni bir tesntet 31 Temmuz’da başladı. Testnet, merkezi olmayan uygulamalara ve araçlara odaklanıyor. Kaliteli gönderiler 845.000’e kadar ICX alabilecekler.

Altcoin fiyatı, 22 Haziran’da alçalan bir direnç çizgisinden çıktı. Bu kırılmaya rağmen, fiyat 0,25 dolarlık yatay direnç alanını aşamadı. Aksine, alan bunu iki kez reddetti ve daha düşük bir yükseklik (kırmızı simge) oluşturdu. Bu da kırılmanın meşru olmayabileceğini gösteren bir düşüş işaretiydi.

Bu yüzden, ICX eğilimi fiyat 0,25 dolar direnç alanının üzerine çıkana kadar yükseliş olarak kabul edilemez. ICX fiyatı patlarsa, boğalar bir sonraki direnç olan 0,55 dolara baskı yapabilirler. Bu %55’lik bir artış olacak. Ancak bunu başaramazsa, teknik analist Valdrin Tahiri’ye göre 0,17 dolar alanına %22 düşüş söz konusu.

Not Alın: Ağustos'a Damga Vuracak 7 Altcoin Bunlar!

Horizen (ZEN)

ZEN 4.1’in yakında yapılacak zorunlu yazılım yükseltmesi ile Horizen korumalı havuzların temizliği başlayacak. Beklenen yayın takvimi şu şekilde belirlendi: Testnet – Ağustos 2023, Mainnet – Eylül 2023.

Fiyat açısından ZEN, ICX’inkine çok benzer. Fiyat alçalan bir direnç çizgisinden çıkarken, ana yatay direnci olan 9,45 doları aşamadı. Bunun yerine, uzun üst fitiller (kırmızı simgeler) oluşturarak üç kez gördü.

Ancak o zamandan beri bu direnç seviyesini geri aldı. Reddetme bir kez daha gerçekleşirse, altcoin mevcut fiyattan %25’lik bir düşüşle 7 dolar alçalan direnç çizgisine düşecek. Öte yandan, ZEN patlarsa %60 yükselerek 15 doları hedefleyecek. Şu anda yaklaşan testnet, fiyat gün içinde yaklaşık %3 arttığı için ZEN için yükseliş ivmesi gösteriyor.

Tezos (XTZ)

Tezos bugün Londra’da önemli bir etkinlik düzenledi. Buluşma, benzersiz bir Tezos özelliği olan merkezi olmayan borsayı likidite pişirmeye odaklanan bir DeFi atölyesini içeriyor.

Altcoin fiyatı, Temmuz ayının başında alçalan bir direnç çizgisinden çıktı. Bu tür yapılardan kopuşların önemli artışlara yol açması beklenirken Tezos için durum böyle değildir. Bunun yerine, fiyat o zamandan beri kırılma seviyesinin etrafında zaman geçiriyor.

Bir artış gerçekleşmezse, XTZ mevcut fiyattan %17’lik bir düşüşle yılın en düşük seviyesi olan 0,70 dolara yönelecek. Ancak artış devam ederse fiyatın %45 yukarı hareket etmesi söz konusu. Bir sonraki direnç seviyesi 1,20 dolarda.

Ultra (UOS)

Oyun projesi Ultra, 8 Ağustos’u bekliyor. Bu tarihte, Ultra arena açılacak. Arena, oyuncuların arkadaşlarıyla en sevdikleri oyunlarda çeşitli ödüller için rekabet etmelerini sağlayan bir espor turnuva platformudur. Arena, Ultra platformunda aktif hale gelecek.

Lansman, yıllık düşük destek alanı olan 0,17 dolardan neredeyse kırılan Altcoin fiyatı için çok ihtiyaç duyulan bir artışı sağlıyor. Fiat bu yıllık dip bölgesini ihlal ederse, 0,10 dolara %40’lık bir düşüş söz konusu. Öte yandan, bir sıçrama olursa fiyat %30’luk artış için zemin hazırlayacak.

Ripple (XRP)

XRP, 13 Temmuz zaferinin ardından yaklaşık %75 arttı ve şu anda 0,70 dolar civarında seyrediyor. Önde gelen kripto para analisti CoinsKid, XRP’nin önümüzdeki aylarda 3,70 dolar gibi yeni bir zirveye ulaşabileceğini tahmin ediyor. Bu kısa vade için %430’a yakın bir değer artışı anlamına geliyor.

Ayrıca analist, fiyat konsolide olurken XRP’nin satın alma baskısında artış olduğunu öne sürüyor. Analiste göre, altcoin için büyük bir fiyat artışı ufukta.

Shiba Inu (SHIB)

Shiba Inu, bu ay Shibarium katman-2 ağının olası lansmanı için hazırda bekliyor. ShibaSwap’in lider geliştiricisi Shytoshi Kusama, bir blog gönderisinde Shibarium’un Ağustos ayında “muhtemelen” piyasaya sürüleceğini duyurdu. Ek olarak ekip, 15 ve 16 Ağustos tarihlerinde Kanada’da düzenlenecek Blockchain Fütürist Konferansı’na katılacak. Bu tarihte altcoin sektörü ve Shibarium hakkında daha fazla ayrıntıortaya çıkacak. Kriptokoin.com olarak ayrıntılara bu yazıda yer verdik.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Risk Açıklaması: Kriptokoin.com’da yer alan yazılar ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Bitcoin ve kripto para birimleri yüksek risk içeren varlıklar olup, bu para birimlerine yatırım yapmadan önce gereken özeni göstermeli ve kendi araştırmalarınızı yapmalısınız. Bitcoin ve kripto para birimlerine yatırım yaparak paranızın bir kısmını veya tamamını kaybedebilirsiniz. Transferlerinizin ve işlemlerinizin kendi sorumluluğunuzda olduğunu ve meydana gelebilecek kayıpların sizin sorumluluğunuzda olduğunu unutmayın. Kriptokoin.com herhangi bir kripto para biriminin veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez veya Kriptokoin.com bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Kriptokoin.com ve sitede yer alan makalelerin yazarları yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, bu yazıdaki şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.

Sorumluluk Reddi Beyanı: Kriptokoin.com’da yer alan reklamlar üçüncü parti reklam kanalları aracılığıyla gerçekleştirilmektedir. Ayrıca Kriptokoin.com sponsorlu makalelere ve basın bültenlerine de sitesinde yer vermektedir. Bu nedenle Kriptokoin.com’dan yönlendirilen reklam linkleri Kriptokoin.com onayından tamamen bağımsız olarak sitede yer alır ve reklam linkleri ile yönlendirilen ziyaretler ve açılır pencereler kullanıcı sorumluluğundadır. Kriptokoin.com’da yer alan reklamlar ve sponsorlu makalelerdeki linklerle yönlendirilen sayfalar hiçbir surette Kriptokoin.com’u bağlamaz.

Uyarı: Kriptokoin.com’a ait haber içeriklerinden kaynak gösterilip, link verilerek alıntı yapılması Kriptokoin.com’un iznine tabiidir. Sitedeki hiçbir içerik izinsiz olarak kopyalanamaz, çoğaltılamaz veya herhangi bir platformda yayımlanamaz. Kriptokoin.com’a ait kod, tasarım, yazı, grafik ve diğer tüm içerikleri fikri mülkiyet hukuku ve ilgili mevzuatlara aykırı biçimde kullananlar hakkında yasal işlem başlatılacaktır.

Sorumluluk Reddini Göster


source site-1