2024’e Hakim Olabilme İhtimalli Tahmini 10 Meme Coin’e Bakın: Pek Çok Gizli Cevherle Patlayıcı Kazançlar Bekliyor

Sorumluluk reddi beyanı: Bu, sponsorlu bir içerik ve basın bültenidir. KoinFinans.com, ilgili şirket tarafından sağlanan bu sayfadaki içeriğin doğruluğunu garanti edemez ve bu sayfada yer alan ürün ve hizmetlerle ilgili doğabilecek zararlardan sorumlu tutulamaz. Kripto para yatırımları yüksek riskli yatırımlardır yatırım kayıp riski bulunmaktadır, okuyucular, herhangi bir işlem yapmadan önce kendi detaylı araştırmalarını yapmalıdırlar.

Sponsorlu içerik göndericisine göre, kripto pazarındaki sürekli değişikliklerle birlikte meme paraları hakim oldu ve insanlar bunun nedenini anlamaya başlıyor. Sadece işleri daha heyecanlı hale getirmekle kalmıyor, aynı zamanda yatırımcılara büyük kazançlar da sağlayabiliyorlar. 2024’te yeni bir para kazandırıcı arıyorsanız, bu alana hakim olacak ilk 10 meme coin’i yakından takip etmeniz gerekiyor.

2024 Yılının En İyi 10 Meme Parası

Sponsorlu içerik göndericisi 2024 yılında takip edilebilir meme coin projelerini inceledi ve aktarıyor.

Kripto para yatırımları yüksek riskli yatırımlardır, herhangi bir işlem yapmadan önce detaylı araştırmanızı yapınız!

KangaMoon (KANG): Sosyal-Fi ile kazan-kazan unsurlarını birleştiren KangaMoon, aslında işe yaramaz bir pazara fayda sunarak meme parası alanında kendisini farklı kılacağı iddia ediliyor. Fakat başarılı olup olmayacağı belirsizdir, dikkatli olunmalıdır.

Dogecoin (DOGE): Meme paralarının öncüsü olan Dogecoin, dikkat çekmeye ve güçlü bir topluluk takipçi kitlesini korumaya devam ederek kripto paranın dayanak noktası konumunu sağlamlaştırıyor.

Shiba Inu (SHIB): Dogecoin’in başarısından ilham alan Shiba Inu, meme coin pazarında kendine yer edindi. Shiba maskotu ve genişleyen ekosistemi yatırımcıların ilgisini çekmeye devam ediyor.

Pepe (PEPE): Şakacı ve ilgi çekici Pepe, taklit edilebilir olmasıyla tanınır. Topluluğun yönlendirdiği olaylar aracılığıyla bu meme parası her zaman dikkat çekiyor.

Sora (SORA): Gelişmiş video yetenekleriyle Sora, memler ve yapay zekanın kesiştiği noktada yer alıyor. Web3 projesi her şeyi kapsayan olmayı hedefliyor.

Wen (WEN): WEN DAO için yönetim tokeni olarak da hizmet veren bir meme parası.

Myro (MYRO): Yatırımcılar Solana merkezli bu meme coin’i yakından izliyor. Birçoğu bunun “bir sonraki büyük şeylerden” biri olabileceğine inanıyor.

Bonk (BONK): Solana merkezli bu meme parası, Shiba Inu maskotunun yer aldığı bir airdrop aracılığıyla dağıtıldı. Hediye, Bonk’un yatırımcıların erken dikkatini çekmesine yardımcı oldu.

Dogwifhat (WIF): Şapka takan bir Shiba Inu ile tamamlanan eğlenceli konseptini benimseyen Dogwifhat, hayır işlerine odaklanıyor.

PepeFork (PORK): Pepe’nin (PEPE) bir çatalı olan PepeFork, Ethereum tabanlı bir meme parasıdır.

Yatırım için En İyi Meme Coin’leri Keşfetmek

2024’te takip edilmeye değer umut verici on meme parasını sponsorlu içerik göndericisi inceliyor:

KangaMoon (KANG): Türünün Eşsiz Bir Meme Coin’i

Sponsorlu içerik göndericisine göre KangaMoon (KANG), meme parası pazarında benzersiz bir şekilde ilericidir. Bu alandaki diğer kripto paraların çoğunun hiçbir faydası olmasa da KangaMoon, Sosyal-Fi ve kazan-kazan (P2E) unsurlarını ekosistemine entegre ederek bir istisna olarak ortaya çıktı. Yakında bu P2E oyunu, oyuncuların KANG’larını karakter yükseltmeleri ve çeşitli oyun içi öğeler için harcamalarına olanak tanıyacak. Fakat projenin başarılı olup olmayacağı belirsizdir, dikkatli olunmalıdır.

Kripto para yatırımları yüksek riskli yatırımlardır, herhangi bir işlem yapmadan önce detaylı araştırmanızı yapınız!

Bu yenilikçi yardımcı program, KangaMoon’u meme parası alanının en üstüne konumladırdığı iddia ediliyor. Bu paralara sahip olmak, maçları izlemenize ve dövüş sonuçlarına bahis oynamanıza olanak tanıyacak. KANG sahipleri ayrıca daha fazla jeton ve oyun içi öğe ödüllendiren haftalık/aylık/üç aylık yarışmalara da katılıyor. Bu ürünler KangaMoon pazarında da satışa sunulabilir. Fakat kesin değildir, başarısız olursa yatırım kayıp riski taşımaktadır.

Kripto para yatırımları yüksek riskli yatırımlardır, herhangi bir işlem yapmadan önce detaylı araştırmanızı yapınız!

KANG, şu ana kadar 150 bin dolara yakın toplayan ikinci aşama ön satışında. KANG tokenı şu anda yalnızca 0,0075 dolar değerinde; bu da başlangıç fiyatından %50 artış anlamına geliyor. Bu kadar yüksek taleple birlikte piyasa analistleri, 2024’ün ikinci çeyreğinde borsalar tarafından listelemeye kabul görürse başarılı olabileceği iddia ediliyor.

Dogecoin (DOGE): Orijinal Meme Coin

Dogecoin (DOGE), meme paralarının ilk kez bir şey haline geldiğini gösteriyor. DOGE, 2013 yılında eğlenceli ve neşeli bir dijital token olarak piyasaya sürüldü ve maskotu “Doge” internet memesindeki ikonik Shiba Inu köpeğiydi. Coin genellikle “şaka para birimi” olarak adlandırılıyor, ancak şaka olsun ya da olmasın, zamanla ciddi bir başarı elde etti.

Dogecoin fiyatı yalnızca son 30 gün içinde 0,079 dolardan 0,084 dolara yükseldi. Bu dönemde piyasa değeri 11 milyar dolardan 12 milyar dolara çıktı. Ayrıca Dogecoin’in fiyatı şu anda 21 ve 50 günlük EMA’ların üzerinde. Bu nedenle uzmanlar bu meme coinin 2024’ün ikinci çeyreğinde 0,13 dolardan işlem göreceğini öngörüyor.

Shiba Inu (SHIB): Meme Coin Titanlarından Bir Diğeri

Meme coin ailesinin bir diğer üyesi Shiba Inu (SHIB), Dogecoin’in başlattığı trendden yararlandı. Kripto para birimi 2020 yılında oluşturuldu ve selefi gibi Shiba Inu köpek ırkından ilham aldı. Shiba Inu’nun kripto topluluğunda popülerlik kazanması uzun sürmedi.

Nitekim Shiba Inu fiyatı geçtiğimiz ay 0,0000090 dolardan 0,000009529 dolara yükseldi. Bu süre zarfında Shiba inu’nun piyasa değeri 5,33 milyar dolardan 5,61 milyar dolara yükseldi. Bu memecoin 50 ve 100 günlük EMA’ların üzerinde işlem görüyor. Bu nedenle piyasa analistleri, 2024’ün ikinci çeyreğinde 0,000016 dolara yükseliş öngörüyor.

Pepe (PEPE): Yükseliş Dalgasını Sürdürmeye Devam Ediyor

Pepe (PEPE), Ethereum blockchain üzerinde çalışan bir meme parasıdır. Deflasyonist bir para birimi. Proje, 2000’li yılların başından beri İnternet meme’i olarak bilinen Kurbağa Pepe’ye saygı duruşunda bulunuyor. Pepe, kalabalık meme coin piyasasında en akılda kalan kripto para olarak öne çıkıyor.

Pepe fiyat hareketi ile ilgili olarak, yalnızca son 30 günde 0,000001088 dolardan 0,000001394 dolara yükseldi. Bu dönemde piyasa değeri 457 milyon dolardan 587 milyon dolara çıktı. 20 teknik göstergenin yeşil olması nedeniyle bu meme coin’e ilişkin görüşler yükseliş yönünde. Bu nedenle uzmanlar, Pepe’nin 2024’ün ikinci çeyreğinde 0,000002 dolardan işlem göreceğini öngörüyor.

Sora (SORA): Yükseliş Eğiliminde

Sora (SORA), metinden videoya modeline yardımcı olacak bir meme parasıdır. Mem dünyasını gelişmiş video oluşturmayla birleştiren Sora, meme paralarının kriptoda neler başarabileceğini yeniden tanımlamak için yola çıkıyor.

Sora fiyatı yakın zamanda yalnızca geçtiğimiz ay 0,014 ila 0,010 dolar arasında dalgalandı. Ek olarak, teknik analizi yükseliş tablosunu gösteriyor. Tüm bu nedenlerden dolayı piyasa analistleri bu meme coinin 2024 yılının 2. çeyreğinde 0,050 dolar değerine ulaşacağını öngörüyor.

Wen (WEN): WEN DAO’nun Yönetim Simgesi

Wen (WEN), göründüğünden çok daha fazlası olan bir meme parasıdır. Aynı zamanda WEN DAO’nun yönetim tokenidir. WenMint, bu merkezi olmayan organizasyonu, Ethereum ağındaki NFT başlatma panelini WEN Token’in yönetişim özellikleriyle entegre etmek için yarattı. Sonuç olarak, bu tokenın kullanılması, daha büyük kripto ekosistemindeki işleyişine derinlik katıyor.

Geçen hafta Wen fiyatı 0,000091 ile 0,000068 dolar arasında hareket etti. Bu dönemde piyasa değeri 57 milyon dolar ile 42 milyon dolar arasında dalgalandı. Ayrıca Wen coin şu anda 21 günlük EMA’nın üzerinde işlem görüyor. Bu nedenle uzmanlar, bu meme coinin 2024’ün ikinci çeyreğinde 0,000126 dolara yükseleceğini tahmin ediyor.

Myro (MYRO): Solana Tabanlı Bir Meme Coin

Myro (MYRO), yaratıcılarından biri olan Raj Gokal’ın köpeğinin adını taşıyan Solana merkezli bir meme parasıdır. Meme coin’in stake etme, ticaret yapma ve otomatik satın alma gibi birçok kullanımı vardır. Ekosistemindeki insanlar da onu kendileri için bu kadar değerli olduğu için seviyorlar.

Myro fiyat hareketi açısından bakıldığında, yalnızca geçen yıl 0,00413 dolardan 0,066 dolara yükseldi. Bu süre zarfında Myro’nun piyasa değeri 16 milyon dolardan 62 milyon dolara çıktı. Ek olarak, bu meme coinin teknik analizi yükseliş işaretleri gösteriyor çünkü 15 gösterge yeşil renkte. Bu nedenle piyasa analistleri, Myro’nun 2024’ün ikinci çeyreğinde 0,080 dolara ulaşacağını öngörüyor.

Bonk (BONK): Yükseliş Sinyalleri Gösteriliyor

Bonk (BONK), Solana blok zincirindeki ilk köpek meme parasıdır ve “halk için, halk tarafından” dağıtım modelini alır. Toplam arzın %50’si Solana topluluğu üyelerine havadan atıldı. Proje, Solana’da çalışan DEX’lere bir miktar likidite kazandırmayı umuyor.

Bonk fiyatı son 30 günde 0,00001155 dolardan 0,00001179 dolara yükseldi. Bu dönemde piyasa değeri 731 milyon dolardan 763 milyon dolara yükseldi. Üstelik Bonk şu anda 21 günlük EMA’nın üzerinde işlem görüyor. Bu nedenle uzmanlar, bu meme coinin 2024’ün ikinci çeyreğinde 0,000019 dolardan işlem göreceğini tahmin ediyor.

Dogwifhat (HAT): Heyecan Verici Bir Meme Coin

Dogwifhat (HAT), Solana blockchain’inde şapka takan bir Shiba Inu’nun yer aldığı bir meme parasıdır. Dogecoin’in izinden giden bu meme coin, aktif bir topluluk oluşturmaya çalışıyor ve kullanıcıları sadece para kazanmaya odaklanmak yerine eğlenceli meme yarışmalarına ve hayırseverlik etkinliklerine katılmaya teşvik ediyor.

Dogwifhat fiyatı son 30 gün içinde 0,31 dolardan 0,37 dolara yükseldi. Sadece bu da değil, Dogwifhat’ın piyasa değeri de bu dönemde 313 milyon dolardan 372 milyon dolara yükseldi. Şu anda bu meme coin için ondan fazla teknik gösterge yeşil renkte yanıp sönüyor. Bu nedenle piyasa analistleri Dogwifhat’ın 2024 yılının ikinci çeyreğinde 0,50 dolarlık bir fiyata ulaşacağını tahmin ediyor.

PepeFork (PORK): Pepe’nin bir çatalı

PepeFork (PORK), Ethereum’un blok zincirinde oluşturulan gurur verici meme parasıdır. Bu madeni para, popüler Pepe meme madeni parasından çatallanarak belirlendi. Bunu bu kadar öne çıkan bir dijital para birimi yapan şey, ne kadar hızlı büyüyebildiğidir.

PepeFork fiyatı yalnızca geçtiğimiz ay 0,0000000075 dolardan 0,0000003488 dolara yükseldi. O dönemde piyasa değeri 189 milyon dolar ile 118 milyon dolar arasında dalgalanıyordu. Kripto alanındaki uzmanlar, PepeFork’un 2024’ün ikinci çeyreğinde 0,00000064 dolardan işlem göreceğini tahmin ediyor.

Meme Coinlerin Özü Nedir?

Meme paraları mizahın, çevrimiçi popüler kültürün ve kripto para biriminin garip bir birleşimidir. Teknoloji ve faydaya odaklanan geleneksel kripto para birimlerinin aksine meme paraları, birbirleriyle etkileşime giren topluluklar oluşturmak için internet şakalarını kullanıyor. Onların neşeli ve topluluk odaklı doğası, yeni yatırımcıları sürüler halinde kripto alanına çekti.

Birçoğunun faydası olmasa da çok azı öne çıkıyor. Ek olarak, meme paralarının çoğu artık Ethereum blok zincirinde işlemler için kullanılabilecek ERC-20 tokenleri olarak geliştiriliyor.

Meme Coin Satın Almalı mısınız?

Meme paraları inanılmaz derecede riskli ve değişkendir. Bazıları olağanüstü bir büyüme kaydederken, diğerleri yatırımcıları önemli kayıplarla karşı karşıya bıraktı. Meme paraları geleneksel kurallara uymuyor. Bu, piyasa duyarlılığı, sosyal medya eğilimleri ve spekülatif davranışlar gibi temel faktörlerle ilgili değil.

Meme coin satın almanın bazı faydalarını gözden geçirelim:

Mükemmel Büyüme Potansiyeli

Başlangıç aşamalarında meme paralarının değeri hızla artabilir. Eğer coin İlgi kazanırsa, ilk yatırımcılar büyük getiriler görebilir. Herhangi bir meme kripto para biriminin piyasaya sürüldükten sonra patlayacağını garanti etmek imkansız olsa da, bu model meme paralarında defalarca görüldü.,

Güçlü Bir Topluluk

Meme paraları sadık ve canlı takipçiler yaratabilir. Proje konusunda sizin kadar tutkulu olan diğer yatırımcılarla konuşmak size bir aidiyet duygusu ve ortak bir istek verir. Bunun gibi tahvillerin yatırım çevrelerinde bulunması zordur, bu da onları yatırımcılar için büyük bir çekici kılmaktadır.

Trendlere Katılım

Sosyal medya ve internetteki değişiklikler öncelikle meme coin pazarını belirliyor. Bir kişi bunlara yatırım yaparak hem bu trendlere katılabilir hem de bu trendleri geliştirebilir.

Meme Coinlerin Dezavantajları Nelerdir?

Meme paraları hızlı kazanç ve aidiyet hissi sunsa da dezavantajları da beraberinde getiriyor. Bu dezavantajlardan bazılarını keşfedelim.

Düzenleme Eksikliği

Geleneksel finansal piyasalar meme coin alanından oldukça farklıdır. Meme paraları çok daha az denetleniyor ve bu da yatırımcıları dolandırıcılık, dolandırıcılık planları ve piyasa manipülasyonu riskiyle karşı karşıya bırakıyor.

Yüksek Fiyat Oynaklığı

Meme paraları fiyatlarının son derece tahmin edilemez olmasıyla ünlüdür, bu da her an değişebilecekleri anlamına gelir. Bu, bunun geldiğini görmeyen ve değer rastgele düşerken kaybedecek çok şeyi olan yatırımcılar için feci sonuçlara yol açabilir.

Spekülatif Doğa

Meme paraları genellikle toplam temel değere veya faydaya sahip değildir. Bu para birimleri daha çok sosyal medya trendlerine ve piyasa duyarlılığına dayanıyor ki bu da bana göre biraz tuhaf. Bu yatırımların spekülatif doğası çoğu zaman ilgiyi gerçek değerinden ziyade abartılı bir şekilde öne çıkarıyor.

Sağlam Potansiyele Sahip Yeni Meme Coin’leri Nasıl Keşfedersiniz?

Büyük potansiyele sahip meme paralarını patlamadan önce tespit etmek yatırımcılar için zorlu olmaya devam ediyor. Meme paralarına yapılan yatırımlardan en yüksek getiriyi elde edenler genellikle gelecek vaat eden projeleri yatırımcı topluluğunun geri kalanından çok önce erken fark edebilen kişilerdir.

Bu potansiyel olarak yüksek büyüme potansiyeline sahip meme paralarının farkına varmanın çeşitli yolları olabilir:

Sosyal Medya Takibi

Sosyal medyada gözlerinizi dört açın. Twitter, Reddit ve kripto para forumları gibi platformlar genellikle yeni meme paralarının başladığı yerdir. Yatırım yapmaya karar vermeden önce onlara biraz ilgi kazanmaları için yeterli zaman verin.

Meme Coin Kripto ICO Etkinlikleri

Bir sürü meme coin ön satış yapıyor. Burası yatırımcıların yeni bir meme tokenını döviz ticareti için uygun hale gelmeden önce alabilecekleri yerdir. Bu ön satışlar sırasında meydana gelen en yaygın şey, erken kayıt yaptıranlara, madalyonun halka çıkışıyla birlikte gelen liste fiyatıyla karşılaştırıldığında indirim yapılmasıdır.

Piyasa Analistleri ve Etkileyenler

Herhangi bir meme coin projesinin anahtarı, daha ilk andan itibaren büyük bir sıçrama yapmaktır. İşte burada kripto analistleri ve etkileyiciler devreye giriyor. Twitter veya YouTube’daki takipçi ordularıyla sadece birkaç tıklamayla milyonlara ulaşıyorlar, yeni tokenlara ilişkin bilgiler sunuyorlar ve projeleri sergiliyorlar.

Son düşünceler

Popüler projelerle fırsatları yakalayan ilk yatırımcılar, meme paralarıyla yüklü miktarda para kazandılar. Başarılar her meme coin için aynı değildir, ancak 2024’te önemli getiriler sağlayacak on projeyi sponsorlu içerik göndericisi belirledi.

Kripto para yatırımları yüksek riskli yatırımlardır, herhangi bir işlem yapmadan önce detaylı araştırmanızı yapınız!

KangaMoon geleceği başarılı olacak mı belirsiz, herhangi bir işlem yapmadan önce detaylı araştırmanızı yapınız.

KangaMoon tokeni incelemek için tıklayın.

Telegram hesabı için tıklayın.

*Yazı yatırım tavsiyesi değildir! Sponsorlu (reklam) bir içeriktir. Kripto para yatırımları yüksek riskli yatırımlardır yatırım kayıp riski bulunmaktadır, yatırım yapmadan önce detaylı araştırmanızı yapınız!

source site-7