Zenginliğe Giden Yol Bu 3 Altcoin Projesinden Geçiyor!

Kripto para dünyası önemli ölçüde gelişti ve yeni bir servet oluşturma fırsatları çağı ortaya çıktı. Analistler 2023’te potansiyel servet üreticisi olarak öne çıkmaya hazırlanan üç altcoin tespit etti. Bu doğrultuda, bu tokenlerin nasıl dikkat çektiğini ve yatırım stratejisinde neden çok önemli olduklarını açıkladılar.

Bu altcoin cross-chain likiditeyi güçlendiriyor

THORChain (RUNE), kripto alanındaki temel bir zorluğu ele alarak dalgalar yaratıyor. Bu cross-chain likidite. DeFi gelişmeye devam ettikçe, farklı Blockchain ağları arasında varlıkları kolayca takas etme yeteneği çok önemli hale geliyor. THORChain’in yenilikçi yaklaşımı, sorunsuz cross-chain işlemlerini kolaylaştırıyor. Böylece, kullanıcılara likiditeye erişmenin etkili bir yolunu sağlıyor.

Altcoin projesinin birlikte çalışabilirlik ve likidite sağlamaya odaklanması, traderlar ve yatırımcılardan büyük ilgi gördü. Sonuç olarak, THORChain’in 2023 yılında önemli bir büyüme potansiyeline sahip bir token olması mümkün. Aslında, piyasa analistleri yıl sonuna kadar 1,19 dolara yükseleceğini öngörüyorlar. Bu yüzden RUNE üzerinde yükselişlerini sürdürüyorlar.

Toncoin (TON): TON’un belkemiği

Toncoin (TON), 2023’te potansiyel olarak servetinizi katlamak için zorlayıcı bir rakip olarak ortaya çıkıyor. TON ağının bel kemiği olan bu kripto para, çeşitli ağ operasyonlarına güç vererek çok yönlü bir rol oynuyor. Toncoin’in altında yatan teknoloji, çeşitli uygulamalardaki kullanım durumlarıyla birleştiğinde, onu potansiyel büyüme ve benimsenme için iyi bir yere konumlandırıyor.

Altcoin projesinin merkezi olmayan iletişim ve veri güvenliğine yaptığı vurgu ile Toncoin’in yenilikçi yaklaşımı, dijital gizliliğin çok önemli olduğu bir çağda güçlü bir yankı uyandırıyor. Bu nedenle analistler, Aralık 2023’e kadar Toncoin kriptosunun 2,83 dolara yükseleceğini tahmin ediyor.

Bu altcoin projesi benzersiz bir emlak pazarı yaratıyor!

Everlodge (ELDG), Blockchain teknolojisini mülk sahipliği ile birleştiriyor. Böylece, emlak piyasasında devrim yaratıyor. Açıklamak gerekirse, Everlodge, herkesin Blockchain’de düşük bir maliyetle lüks bir villa veya otele sahip olabileceği benzersiz bir emlak pazarı kuracak. Bu proje, bu üst düzey mülkleri dijitalleştirerek ve NFT’lere dönüştürerek bunu başarıyor. Sadece bu da değil, bu NFT’ler daha sonra parçalara ayrılıyor. Sonuç olarak, yüksek ön maliyetler artık mevcut olmayacak. Ayrıca, küçük ölçekli yatırımcıların bile lüks mülkler satın alması mümkün olacak.

Buna ek olarak, Everlodge Rewards Club, token sahipleri için devre mülk konseptine benzeyen ancak modern bir Blockchain dokunuşuyla yenilikçi bir teklif sunuyor. ELDG yerel token’ına sahip olanlar Everlodge mülklerinde ücretsiz gecelik konaklamalar kazanacak. Daha da ilgi çekici olanı, bu konaklamalardan kaçınanların bunları Everlodge rezervasyon sitesinde yeniden satma imkanlarının olması.

Ayrıca ELDG sahipleri yönetimde oy hakkı, stake ödülleri ve çeşitli indirimler elde edecek. Şimdiden milyonlarca altcoin tokeni satıldığı için bu avantajlar cazip görünüyor. Bir token, ön satışının 1. Aşamasında olduğu için sadece 0,012 dolara mal oluyor. Ancak, talep o kadar yüksek ki analistler ön satış sona ermeden önce 0,035 dolara yükseleceğini tahmin ediyor. Bu da şimdi satın alanlara %191 yatırım getirisi sağlayacağı anlamına geliyor.

Makaledeki görüşler ve tahminler analistlere ait olup, kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Kriptokoin.com olarak yatırım yapmadan önce mutlaka kendi araştırmanızı yapmanızı öneririz.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!


source site-2