Yükselişe Hazır 4 Altcoin Projesi Açıklandı: İşte Kritik Seviyeler!

Bitcoin geçen haftanın ilk yarısında aralığından çıkmaya çalıştı, ancak boğalar daha yüksek seviyeleri sürdüremedi. Bitcoin tekrar aralığın içinde ve 26.000 dolar seviyesine yakın işlem görüyor.  Son birkaç gündeki fiyat hareketleri haftalık grafikte birbirini takip eden iki Doji mum çubuğu formasyonu oluşturdu ve bu da bir sonraki yönsel hareket hakkında belirsizliğe işaret ediyor.  Bu sırada analist Rakesh Upadhyay, takip etmeye değer 4 altcoin projesini açıkladı. Analiste göre yalnızca bir avuç altcoin kısa vadede güçlenme belirtileri gösteriyor.  İşte detaylar…

Listedeki ilk altcoin: TON

Analiste göre Toncoin (TON) yükseliş trendinde, ancak ayılar 2,07 dolarlık genel direnç yakınında yukarı hareketi durdurmaya çalışıyor. Her iki hareketli ortalama da yükselişe geçerek alıcılar için bir avantaja işaret ediyor, ancak RSI’daki aşırı alım seviyeleri küçük bir düzeltme veya konsolidasyonun mümkün olduğunu gösteriyor. Boğalar mevcut seviyeden çok fazla vazgeçmezse, 2,07 doların üzerinde bir ralli olasılığı artar. TON/USDT çifti daha sonra 2,40 dolara kadar yükselebilir. Aksine, daha derin bir düzeltme fiyatı 20 günlük EMA’ya (1,61 dolar) çekebilir. Bu seviyeden güçlü bir sıçrama, duyarlılığın olumlu kaldığını ve traderların düşüşlerde alım yaptığını gösterecektir. Eğer 20 günlük EMA desteği kırılırsa trend negatife dönecektir.

4 saatlik grafik, boğaların 20-EMA’ya geri çekilmeyi satın aldığını gösteriyor. Alıcıların yükseliş trendinin yeniden başladığını işaret etmek için fiyatı 1,98 doların üzerine çıkarması gerekecek, ancak ayılar kolay kolay pes etmeyebilir. Satıcılar fiyatı 20-EMA’nın altına çekmeye çalışacak. Bunu başarırlarsa, parite 50-SMA’ya doğru daha derin bir geri çekilme başlatabilir. Bu seviyeden bir sıçramanın 20-EMA’da satışla karşılaşması muhtemeldir, ancak bu barikat temizlenirse, boğaların sürücü koltuğuna geri döndüğünü gösterecektir.

Chainlink son birkaç aydır 5,50 dolar ile 9,50 dolar arasında geniş bir aralıkta işlem görüyor. Ayılar, 10 Haziran’da fiyatı aralığın desteğinin altına çekti, ancak daha düşük seviyeleri sürdüremediler. LINK/USDT çifti 17 Ağustos’ta aralık desteğinin yakınına düştü, ancak günün mum çubuğundaki uzun kuyruktan da görüldüğü gibi boğalar bu düşüşü satın aldı. Alıcılar bir toparlanma başlatmaya çalışıyor ancak 20 günlük EMA (6,23 dolar) yakınında dirençle karşılaşıyorlar. Dolayısıyla, bu dikkat edilmesi gereken önemli bir seviye haline geliyor.

Alıcılar fiyatı 20 günlük EMA’nın üzerine çıkarırsa, parite 50 günlük SMA’ya (6,94 dolar) doğru yolculuğuna başlayabilir. Küçük bir direnç 6,40 dolar seviyesinde, ancak bu seviyenin aşılması muhtemel. Aksine, fiyat 20 günlük EMA’dan keskin bir şekilde düşerse, duyarlılığın olumsuz kaldığını ve traderların rallilerde satış yaptığını gösterecektir. Bu da fiyatı 5,50 dolara kadar düşürebilir. Hareketli ortalamalar 4 saatlik grafikte düzleşti ve RSI orta noktanın hemen üzerinde. Bu da satış baskısının azaldığını gösteriyor. Alıcıların yeni bir yükseliş hareketi başlatmak için fiyatı 6,40 doların üzerine çıkarması gerekecek. Parite önce 6,87 dolara ve daha sonra 7,07 dolara yükselebilir.

Maker da yükseliş beklenen coin’ler arasında

Maker  1.000 dolar civarından destek aldı, ancak boğalar düşüş trendi çizgisi yakınında ayıların sağlam direnciyle karşı karşıya. Boğalar son birkaç gün içinde fiyatı defalarca düşüş trendi çizgisinin üzerine çıkardı ancak daha yüksek seviyeleri sürdüremedi. Küçük bir olumlu nokta ise alıcıların fazla pes etmemiş olması, bu da traderların pozisyonlarını aceleyle boşaltmadıklarını gösteriyor. Fiyat yükselir ve düşüş trendi çizgisinin üzerinde kapanırsa, alıcıların oyuna geri döndüğünü gösterecektir. Alıcılar fiyatı 1.227 doların üzerine çıkardıktan sonra pozitif momentumun artması muhtemeldir. Parite daha sonra 1.370 dolara yükselebilir.

Bunun yerine, fiyat 20 günlük EMA’nın (1.106 dolar) altında kalırsa, ayıların üstünlüğü olduğunu gösterecektir. Parite daha sonra 980 dolarlık güçlü desteğe düşebilir. 4 saatlik grafik, boğaların fiyatı düşüş trendi çizgisinin üzerine çıkardığını ancak daha yüksek seviyeleri sürdüremediğini gösteriyor. Bu, ayıların pes etmediğini ve rallilerde satış yapmaya devam ettiğini gösteriyor. Fiyat, göz önünde bulundurulması gereken önemli bir seviye olan 50-SMA’ya düştü. Fiyat mevcut seviyeden yukarı dönerse, boğalar yine 1.186  ve ardından 1.227 dolar engelini aşmaya çalışacaktır. Bu bölge ölçeklendirilirse, ralli 1.280 dolara ulaşabilir.

Tezos fiyat analizi: Altcoin için bu seviyeler kritik

Tezos güçlü desteğin yakınında boğalar ve ayılar arasında bir mücadeleye tanık oldu. Ayıların fiyatı bu seviyenin altına çekememesi ve sürdürememesi daha düşük seviyelerden alım yapıldığını gösteriyor. Aşağı eğimli hareketli ortalamalar ayılar için bir avantaja işaret ediyor, ancak yükselen RSI düşüş momentumunun azaldığını gösteriyor. 20 günlük EMA’nın (0,71 dolar) üzerinde bir kapanış ilk güç işareti olacaktır. Bu, düşüş trendi çizgisine doğru bir rallinin önünü açabilir. Bu seviyenin zorlu bir engel olarak hareket etmesi muhtemeldir. Ancak boğalar bunun üstesinden gelirse, XTZ/USDT çifti yeni bir yukarı hareket başlatabilir.

Parite önce 0,94 dolara ve ardından 1,04 dolara yükselebilir. Bu olumlu görüş, fiyatın 0,66 doların altına düşmesi ve devam etmesi durumunda geçersiz olacaktır. 4 saatlik grafik, fiyatın 0,70 ile 0,66 dolar arasında konsolide olduğunu gösteriyor. Kesişen hareketli ortalamalar ve orta noktaya yakın RSI, arz ve talep arasında bir denge olduğunu gösteriyor. Fiyat 0,70 doların üzerine çıkarsa, avantaj boğaların lehine olacak. Parite daha sonra 0,74 dolarlık genel dirence yükselebilir. Fiyatı 0,68 doların altına düşürürlerse avantaj ayıların lehine olacak. Bu da muhtemelen desteğin 0,66 dolardan yeniden test edilmesiyle sonuçlanacaktır. Bu seviye çökerse, parite düşüş trendinin bir sonraki ayağını 0,61 dolara kadar başlatabilir.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da, Facebook’ta ve Instagram’da takip edin. Telegram ve Youtube kanalımıza katılın.


source site-1