YouTube Music’e YouTube özelliği: Eski aşıklar artık şarkı altında toplanacak!

Çoğu akıllı telefon kullanıcısı telefonlarında müzik dinlemek için tercih edilen müzik platformlarının başında gelen YouTube Music, getirdiği yeni özelliklerle birlikte kullanıcılarına daha iyi deneyim sunmak istiyor. Şirket, son getirdiği yenilikle platformun daha efektif kullanılmasını istiyor.

YouTube Music yorum bölümünü aktif ediyor

Google, YouTube Music’te kullanıcıların daha aktif olmasını istiyor. Teknoloji devi, YouTube’da bulunan yorumlar kısmını aynı tasarımla müzik tarafına getiriyor. Bundan böyle YouTube Music yorum bölümüne sahip olacak.

YouTube Music yorum bölümü, daha önce YouTube’da yapılan yoruları da barındıracak. Yani bir nevi yorum kısmı da senkronize çalışacak. Google, haziran ayından beri bu özelliği test ediyordu. Özellik simdi iOS ve Android işletim sistemlerine yavaş yavaş dağıtılacak.

YouTube’dan yasaklı içerik üreticilerine son şans

YouTube’dan yasaklı içerik üreticilerine son şans

YouTube yasaklı içerik üreticileri için yeni bir dönemin kapısını açtı. Buna göre kanalı kapanma tehlikesinde olan üreticiler eğitim alacak.

Öte yandan YouTube Music, son dönemde yeniliklerini arttırdı. Geçtiğimiz günlerde Live Lyrics özelliği için harekete geçildi. Yeni özellikle beraber şarkı sözleri daha büyük metinlerle ve daha iyi aralıklarla kullanıcıya sunulacak. Canlı şarkı sözlerindeki satırlar beyaz renkle vurgulanırken, diğer şarkı sözleri tonlanmış gri renkle görülecek.

YouTube Music yorum

Kullanıcılar ayrıca canlı şarkı sözlerinin arka planında albüm kapağının bulanık bir versiyonunu görecekler. Şarkı başlamadan önce, YouTube Music sesi vurgulamak için bir notaya yer vererek dinleyicilerin odaklanmasını sağlayacak. 

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? YouTube Music yorum bölümü, ana platformdaki kadaar başarılı olabilir mi? Lütfen görüşlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşınız.

source site-28