Yeni Tomb Raider oyunu geliyor olabilir!

Oyun dünyasında gönüllerin sultanı diyebileceğimiz Lara Croft’un çok uzun süredir yeni oyunu gelmiyor. En son 2018 yılında Shadof of the Tomb Raider ile görmüştük kendisini. Şimdi yeni gelişmelere göre yeni bir oyun geliyor olabilir!

Söylentilere göre Tomb Raider serisiyle ilgili “çok önemli haberler” yolda

Oyunun resmi web sitesinde yapılan yeni bir güncelleme, oyuncuları ödüller, özel ürünler, ürünler, sürümler ve daha fazlası dahil olmak üzere seriyle ilgili son dakika haberlerini ilk duyan olmak için kaydolmaya davet ediyor.

Burada bahsedilen “sürümler”, tahmin edebileceğiniz gibi yeni bir oyunun piyasaya sürülmesini işaret ediyor. Sitenin ani güncellemesinin zamanlamasını, Crystal Dynamics’in bu yıl içinde bir açıklama yapmaya hazırlandığı söylentileriyle eşleştirdiğimizde ve geliştiricinin yeni bir oyun ortaya çıkarmaya hazırlandığı göz önünde bulundurulduğunda, yeni bir Tomb Raider oyunu görmemiz çok olası.

Seri daha önceden Square Enix tarafından geliştiriliyordu. Dolayısıyla oyunun topluluk linkleri hep oraya bağlı. Yeni geliştirici Crystal Dynamics de bu bağı kesmeye çalışıyor. 2023’ün sonlarında ve 2024 yılında çıkacak oyunların tanıtılacağı Gamescom 2023 etkinliğine çok az bir süre kaldı. Hatta yarın gerçekleşecek. Bu etkinlikte yeni Tomb Raider oyununa dair bir şey görmemiz muhtemel.

Tarihte bir ilk: Assassin’s Creed Mirage’da ezan okunacak

Tarihte bir ilk: Assassin’s Creed Mirage’da ezan okunacak

Bağdat’ta geçecek olan Assassin’s Creed Mirage ’da, bir İslam coğrafyasına uygun olarak oyun tarihinde ilk defa gerçek ezan bulunacak.

Ancak Gamescom’a da bel bağlamamak gerek, belki sadece oyunun isminin yer aldığı bir duyuru göreceğiz, belki de hiçbir şey görmeyececğiz. Yeni bir oyunda Lara Croft’un maceraları sizce nerede geçer? Düşüncelerinizi yorumlarda bizlerle paylaşmayı lütfen unutmayın.

source site-28