Yatırımcılar İçin Alarm Zilleri: Başarılı Analistten Bitcoin Uyarısı Geldi!

Son dönemde küresel finans piyasalarındaki hareketlilik ve S&P 500 endeksinin performansındaki belirsizlikler, yatırımcıları tedirgin etmeye devam ediyor. Başarılı tahminleriyle tanınan analist DonAlt, yakından takip ettiği S&P 500 endeksindeki gelişmelerin, kripto piyasaları için de önemli bir gösterge olduğunu düşünüyor.

DonAlt, finansal piyasaların teknik analiz konusunda uzmanlaşmış bir isim olarak, bir süredir kripto para birimleri ve geleneksel piyasalar arasındaki etkileşimleri dikkatle inceliyor. Son zamanlarda S&P 500 endeksindeki dalgalanmaların kripto piyasaları için bir düşüş işareti olabileceği konusunda uyarıda bulundu. DonAlt’a göre, S&P 500 endeksi yükseliş yorgunluğu gösterirse Bitcoin (BTC) muhtemelen ciddi bir düzeltmeye tanık olacak.

 “Hisse senetleri yükselirken kriptonun yükselmemesiyle ilgili sorun, hisse senetlerinin yükselişi durduğunda mahvolmamızdır. Ve şu anda olan da tam olarak bu. Boğalar, S&P’nin sadece yükseliş moduna geçmesi için dua etse iyi olur, çünkü aksi takdirde, kripto patlaması olur.” 

Bunların yanında DonAlt, lider kripto BTC’nin 30.000 dolarlık temel psikolojik seviyeyi geri almayı başarması halinde bir miktar yükseliş yalayabileceğini söylüyor.

“BTC güncellemesi: Boğaların etkin olduğuna dair ilk işaretler için hala 30.000 dolar seviyesini izliyorum, ancak boğalar hayal kırıklığına uğramaya devam ediyor.

27.000 dolar destek, ancak teklif (bid) vermem için yeterince iyi değil, biraz boğa ivmesi geri gelene kadar beklemeyi tercih ederim. Hiçbir şey değişmediği gibi, hala düşüş var.”

Son olarak DonAlt’a göre, Bitcoin 29.000 doları direnç olarak yeniden test ettikten sonra muhtemelen daha fazla aşağı yönlü hareket görecek:

“(…) 30.000 doların altında kapanış yaptığımız sürece, bu hala yükselişten çok düşüş. Bir sonraki duyuruya kadar hala beklemedeyim.”

Güncel fiyat hareketini buradan takip edebilirsiniz.


source site-8