XRP’de Tüm Zamanların En Yüksek Seviyesi Bir Daha Ne Zaman Görülebilir?

Önde gelen bir avukat ve XRP topluluğu savunucusu olan John Deaton, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) ile Ripple arasında devam eden davada olumlu bir sonucun potansiyel fiyat etkisi hakkındaki görüşlerini paylaştı.

Deaton bugün attığı bir tweet’te, kripto piyasası Bitcoin öncülüğünde tam bir boğa koşusuna girmediği sürece XRP’nin tüm zamanların en yüksek seviyesine (ATH) ulaşmasını hiç beklemediğini söyledi. Bununla birlikte BTC’de bir boğa olmadan da 1 dolar seviyesinin görülebileceğini savundu.

XRP, 4 Ocak 2018 tarihinde 3.84 dolar ile tüm zamanların en yüksek seviyesini görmüştü.

“XRP İçin Tüm Zamanların En Yüksek Seviyesi Ancak Dava Kazanılıp Bitcoin Rekor Kırarsa Görülebilir”

Deaton, fiyat beklentilerinin SEC davasının, XRP’yi satın almadan veya satmadan önce net bir çözüm bekleyen yatırımcılar arasında çok fazla belirsizlik ve korku yaşattığı gerçeğine dayandığını açıkladı.

Ripple için iyi bir kararın XRP’ye olan güveni ve talebi artıracağına inandığını, ancak Ocak 2018’de ulaşılan 3.84 dolarlık önceki ATH’sini aşmak için yeterli olmadığını söyledi.

Bununla birlikte Deaton, XRP’nin rekor kırarak kendisinin yanıldığnı kanıtlanmasından mutluluk duyacağını ancak yalnızca Bitcoin’in kendi rekoru olan 69.000 doları kırması halinde XRP’nin yeni bir ATH elde edebileceğini düşündüğünü de söyledi.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!


source site-4