XRP, SEC Davasındaki Kazançlarını Sildi: Düşüş Duracak mı?

Ripple ve SEC arasındaki davada Yargıç Analisa Torres’in ‘menkul kıymet’ olmadığına ilişkin kısmi yorumu XRP fiyatını 0,47 dolardan 0,93 dolara kadar yükseltmişti. Ancak yaşanan son gelişmelerin ardından bu kazancın tamamı kaybedildi.

TradingView’den alınan verilere göre, agresif düşüş, tüm kripto para birimleri toplam piyasa değerinde 200 milyar dolarlık (-%17) büyük bir çıkışla bir arada yaşandı.

XRP fiyatı yukarı doğru hafif bir düzeltme yaparak Temmuz ayındaki en yüksek değerinden 41 gün içinde %45’lik bir kayıpla 0,52 dolarlık seviyelere geriledi.XRP yorum

CoinMarketCap’in Korku ve Açgözlülük Endeksine göre, kripto para piyasasında haftalar süren nötr duyarlılığın ardından, genel duygular ‘açgözlülük’ yerine baskın bir ‘korku’ duygusu gösteriyor.

Korku genellikle olumsuz bir performansa doğru yüksek volatilite hareketleri sırasında yükselir ve piyasa ‘ayılarının’ lehine olur. Şu anda endeks, 1’in aşırı korku ve 100’ün aşırı açgözlülük için olduğu 34 puanı işaret ediyor.

XRP fiyatının Temmuz ayında yükseliş kaydettiği dönemde Santiment genellikle olumlu duyguların ‘sosyal baskınlık’ ile bir arada ilerlediğini tespit etti.

ripple haberleri

Genel olarak tüm piyasa için artan bir korkuyla birlikte, hem XRP fiyatı hem de sosyal hakimiyeti, token için önceki kısa süreli aşırı açgözlülük anından sonra düşüş eğilimine girdi.

Güncel fiyat hareketini buradan takip edebilirsiniz.

source site-7