Xiaomi, MIUI 15 özelliklerini paylaştı

Xiaomi, Android tabanlı MIUI arayüzüne yönelik çalışmalarını hızlandırdı. Çin’de düzenlenen etkinlikte bir dizi ürününü duyuran teknoloji devi, MIUI 15 ile ilgili çarpıcı paylaşımlarda bulundu. İşte Xiaomi cihazlarının yeni hali MIUI 15’ten ilk görüntüler.

Xiaomi MIUI 15 özellikleri neler?

Xiaomi, MIUI 15 güncellemesiyle ilgili heyecan verici ayrıntıları duyurdu ve ilk olarak hangi cihazın güncellemeyi alacağını da paylaştı. Buna göre yeni arayüz gelişmiş performans, pil ömrü artışı, gizlilik kontrolleri ve oyun yetenekleri dahil olmak üzere kritik özellikler sağlayacak.

Etkinlik ilk gününde Xiaomi, fiyat-performans odaklı Redmi K60 Ultra modelini görücüye çıkarmıştı. Bugün gelen duyuruda ise bu cihazın Aralık ayında çıkış yapacağı ifade edildi. Ayrıca MIUI 15 güncellemesini alan ilk cihaz olacağını da doğruladı.

24GB RAM’li Redmi K60 Ultra tanıtıldı! İşte çarpıcı fiyatı

24GB RAM’li Redmi K60 Ultra tanıtıldı! İşte çarpıcı fiyatı

Redmi K60 Ultra Çin’de düzenlenen lansman kapsamında tanıtıldı. Buhar odası soğutmaya ve 24GB RAM’e sahip olan cihazın fiyatı ne kadar?

Redmi K60 Ultra, Snapdragon 8+ Gen 1 yonga seti ve 144Hz yenileme hızına sahip çarpıcı bir 6,67 inç OLED ekranla geliyor. Redmi ailesinin en yeni amiral gemisi olan K60 Ultra, Xiaomi’nin açıklamasına göre MIUI 15’in tüm potansiyelini açığa çıkaracak.

MIUI 15’te beklenen temel özellikler şu şekilde sıralanıyor:

  • Daha fazla özelleştirme seçeneği
  • Google Material You arayüzünü temel alan minimalist bir görünüm
  • MIUI 14’e kıyasla daha iyi pil ömrü, daha hızlı uygulama yükleme ve daha akıcı animasyonlar
  • HDR oyun desteği, dokunsal geri bildirim ve oyunlar için özel turbo modu
  • Yerel uygulamalarda daha gelişmiş özellikler. Dosya yöneticisi, not alma uygulaması ve ekran kaydedici gibi üretkenlik araçlarına güncellemeler.
  • Gizlilik panosu, veri erişim kontrolleri ve kötü amaçlı yazılım taraması gibi gizlilik korumaları

Xiaomi, MIUI 15 kararlı sürümün ne zaman dağıtıma çıkacağını paylaşmadı. Ancak Aralık ayında K60 Ultra ile start vereceğini düşünürsek, popüler modellerin 2024’te güncelleneceğini söyleyebiliriz.

Peki, siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın!

source site-28