X Temalı Coinlerde Twitter Hareketliliği! Elon Musk O Coin’e Mi İşaret Etti?

Elon Musk’ın Twitter’ı yeniden markalandırmak ve o meşhur kuş amblemini X ile değiştirmek için attığı son adım, popüler platformu kişisel vizyonuna göre yeniden şekillendirmek için devam ettiği girişiminin en son parçası olarak çok konuşuluyor.

Önceki yıl Musk’ın Twitter’ı satın almasına, X adlı bir uygulama için kapsamlı bir konsept sunumu eşlik etti. Bu öngörülen yazılım, iletişim, alışveriş, eğlence tüketimi ve daha fazlası dahil olmak üzere çeşitli işlevleri kapsamayı amaçlıyordu.

X, Twitter CEO’su Elon Musk’ın dev sosyal medya platformunu X olarak yeniden markalaştırmak için yaptığı son hamlenin ardından kripto ortamında bir coşku ortaya çıktı. Duyurunun ardından, heyecandan yararlanmak umuduyla dümenini X temalı coin’lere çeviren çok sayıda coin ortaya çıktı.

Az bilinen bir dijital varlık olan X, Elon Musk’ın Twitter’ı yeniden isimlendirmesiyle ilgili açıklamasının ardından yüzde 4 bin 300’den fazla artış göstererek astronomik bir yükseliş yaşadı.

Daha önce de birçok dijital varlığı paylaşarak coşku yaratan milyarder ismin bu hamlesi bir kez daha piyasayı alt üst etmiş oldu.

Elon Musk’ın Gözde Kripto Parası Olmaya Aday Meme Coin

Bu pump’ın aniden devreye girmesi önemli sayıda kişi için beklenmedik bir durumdu, zira projenin terk edildiğine dair işaretler vardı. Ekibin son tweet’i mayıs ayındaydı. Tweet’te de hizmetlerinin kapatıldığını duyuruyordu.

Bu yükselişten yararlanamayan kullanıcılar bir sonraki kriptoyu aramaya başladı. Ancak Elon Musk’ın piyasayı etkileyen paylaşımlarını yakından takip edenler Wall Street Memes token satın almak için araştırmalara başladı. Çünkü kripto sektörünün ağır toplarından biri olan Musk, Wall Street Memes projesine göz kırpmıştı.

Wall Street Memes (WSM) Olağanüstü Bir Ön Satış Gerçekleştiriyor

Wall Street Memes, çok yakın bir zamanda piyasaya sürülen bir meme coin. Şu anda ön satışı devam eden kripto varlığın başarısı göz dolduruyor. Proje şu ana kadar toplamda 18 milyon dolardan fazla fon topladı. Bu da sürekli genişleyen topluluğunun etkili doğasının kanıtı olarak hizmet ediyor ve meme kültürü alanında bir lider olarak konumunu belirliyor.

Dogecoin başta olmak üzere birçok projeyi parlatan Elon Musk da bu potansiyeli görmüş olmalı ki “Doge Babası”nın 18 Mart ve 22 Nisan tarihli iki Twitter paylaşımında, Wall Street Memes projesine yanıt verdiği görülüyor.

Birçok kişi Elon Musk’ın Wall Street Memes token satın almak için kripto topluluğuna yeşil ışık yaktığı konusunda hemfikir.

Wall Street Memes’in 1 Milyonu Aşan Topluluğu

Projeye yakından bakmak gerekirse Wall Street Memes token sıradan bir meme coin değil. Hatırlanacağı üzere WSM, 2021 yılında Wall Street’e karşı başlatılan bir ayaklanmadan doğdu. Ekip GameStop destanından tam anlamıyla ilham aldı.

Wall Street Memes, tokenomiği ile dikkat çekerken 1 milyonu aşan devasa topluluk desteği nedeniyle yeni meme coin dalgası arasında öne çıkıyor.

Proje, sahiplerini ödüllendirmek için tasarlanmış topluluk odaklı tokenomiklere sahip. Belirtilene göre, tokenlerin yüzde 50’si ön satışta satılacak, yüzde 30’u topluluk ödüllerine tahsis edilecek ve kalan yüzde 20’si borsa likiditesi için ayrılacak.

Projenin yol haritası, “tüm Wall Street Memes savaşçıları için likiditeyi, erişilebilirliği ve erişimi artırmayı” amaçlıyor ve üçüncü aşamasında önde gelen borsa listelerini hedefliyor.

İlk topluluk ödülleri kampanyası halihazırda da devam ediyor. Projenin bildirdiğine göre 50 bin dolar ödül dağıtılacak. Katılımcılar, Twitter’da Wall Street Memes’i takip etmek gibi kolay görevleri tamamlayarak yedi adede kadar giriş kazanabiliyorlar.

WSM, 1 Milyar Dolarlık Piyasa Değeri Hedefliyor

Wall Street Memes sadece sektörün önde gelen borsa listelerini hedeflemiyor. Aynı zamanda projenin yol haritası üç temel aşamanın ana hatlarını çiziyor: Kuruluş, Lansman ve Topluluğun Güçlendirilmesi.

Proje, Wall Street memes token satın alan yatırımcıları benimsiyor. Bu bağlamda ön satış etkinliğindeki her aşamanın bir öncekinin üzerine katlanarak büyüyeceği belirtilirken topluluğu zenginleştirme hedefleniyor.

İlk aşama, bilincin ve temel bir topluluğun oluşturulmasına öncelik verecek.

Lansman olarak bilinen ikinci aşama, borsa lansmanlarının sorunsuz bir şekilde yürütülmesine, stratejik ittifaklar ve hedefli pazarlama girişimleri yoluyla ek likidite elde edilmesine odaklanıyor.

Topluluğu güçlendirmenin son aşaması ise birinci kademe listelere girmeyi ve 1 milyar dolarlık bir piyasa değerine ulaşmayı hedefleyerek topluluğa teşvikler sağlamayı hedefliyor.

Bu arada WSM’nin yol haritasının, özellikle Shiba Inu gibi karmaşık coin’lere kıyasla oldukça basit olduğunu hatırlatmakta fayda var.

Ön satışın hızla tükenmesi ve bazı analistlerin büyük kazançlar öngörmesi nedeniyle, yatırımcıların mümkün olan en iyi fiyattan WSM satın almak için elini biraz çabuk tutması gerekiyor.

26 Mayıs’ta başlayan ön satış 25 Eylül 2023’e kadar devam edecek. Token için akıllı sözleşme adresleri Solid Proof tarafından yapılan bir denetimden de başarıyla geçen proje için yatırımcılar ETH, BNB, USDT veya itibari para ile WSM tokenlerini güvence altına alabilir.

Risk Açıklaması: Kriptokoin.com’da yer alan yazılar ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Bitcoin ve kripto para birimleri yüksek risk içeren varlıklar olup, bu para birimlerine yatırım yapmadan önce gereken özeni göstermeli ve kendi araştırmalarınızı yapmalısınız. Bitcoin ve kripto para birimlerine yatırım yaparak paranızın bir kısmını veya tamamını kaybedebilirsiniz. Transferlerinizin ve işlemlerinizin kendi sorumluluğunuzda olduğunu ve meydana gelebilecek kayıpların sizin sorumluluğunuzda olduğunu unutmayın. Kriptokoin.com herhangi bir kripto para biriminin veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez veya Kriptokoin.com bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Kriptokoin.com ve sitede yer alan makalelerin yazarları yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, bu yazıdaki şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.

Sorumluluk Reddi Beyanı: Kriptokoin.com’da yer alan reklamlar üçüncü parti reklam kanalları aracılığıyla gerçekleştirilmektedir. Ayrıca Kriptokoin.com sponsorlu makalelere ve basın bültenlerine de sitesinde yer vermektedir. Bu nedenle Kriptokoin.com’dan yönlendirilen reklam linkleri Kriptokoin.com onayından tamamen bağımsız olarak sitede yer alır ve reklam linkleri ile yönlendirilen ziyaretler ve açılır pencereler kullanıcı sorumluluğundadır. Kriptokoin.com’da yer alan reklamlar ve sponsorlu makalelerdeki linklerle yönlendirilen sayfalar hiçbir surette Kriptokoin.com’u bağlamaz.

Uyarı: Kriptokoin.com’a ait haber içeriklerinden kaynak gösterilip, link verilerek alıntı yapılması Kriptokoin.com’un iznine tabiidir. Sitedeki hiçbir içerik izinsiz olarak kopyalanamaz, çoğaltılamaz veya herhangi bir platformda yayımlanamaz. Kriptokoin.com’a ait kod, tasarım, yazı, grafik ve diğer tüm içerikleri fikri mülkiyet hukuku ve ilgili mevzuatlara aykırı biçimde kullananlar hakkında yasal işlem başlatılacaktır.

Sorumluluk Reddini Göster

source site-2