Wonder Woman 3 kesin olarak gelmiyor

Gal Gadot daha önce “Heart of Stone” için basın turlarına çıktı ve DC Evreni’nde canlandırdığı Wonder Woman serisinde üçüncü bir filmin yolda olduğunu, hatta yeni DC Stüdyoları eş başkanları James Gunn ve Peter Safran ile birlikte geliştirileceğini söyledi.

Gadot’un söyledikleri doğru değil: Wonder Woman 3 gelmiyor

Konuya yakın bilgi sahibi birden fazla kaynak Wonder Woman 3’ün DC Stüdyolarında geliştirilmediğini söyledi. Bir başka kaynak ise Gadot’a Wonder Woman 3 ile ilgili hiçbir söz verilmediğini söyledi. Buna ek olarak Gadot’un yeni DC Evreninde devam edeceğine dair kesin bir tartışma olmadığı da belirtildi.

Hatırlanacağı üzere bu ayın başlarında Gadot, Wonder Woman 3 ile ilgili olarak şunları söyledi:

“Wonder Woman’ı canlandırmayı seviyorum. Bu bende önemli bir yere sahip ve çok değerli. James ve Peter’dan duyduğuma göre birlikte Wonder Woman 3’ü çekeceğiz.”

Marvel, biri hariç tüm filmlerini erteledi!

Marvel, biri hariç tüm filmlerini erteledi!

Marvel filmleri ertelendi. Captain America 4 ve birden fazla Avengers projesinin vizyon tarihi değişti. İşte detaylar.

Aktris, daha yakın bir zamandaysa şu açıklamaları yaptı:

“James Gunn ve Peter Safran ile bir toplantıya davet edildim. Bana dediler ki, aynen aktarıyorum: ‘Emin ellerdesin. Wonder Woman 3’ü seninle birlikte geliştireceğiz. Endişelenecek bir şey yok. Seni Wonder Woman rolünde seviyoruz. Bunu zaman gösterecek”.

wonder woman 1984

Birbiriyle çelişen iki beyan arasındaki uyuşmazlığa neyin neden olduğu belirsiz. Buna ek olarak, Gunn ve Safran’ın, Paradise Lost dizisi dışında bir Wonder Woman projesi için planları yok. Bu projede de Gal Gadot’un olup olmayacağına dair hiçbir bilgi yok.

Kaynaklar her ne kadar doğrulanmasa da birçok haber sitesinde yayınlandı. Ancak stüdyonun hiçbir sözcüsü Safran ve Gunn’ın Gadot ile etkileşimleri hakkındaki detayları açıklayan resmi bir yorum yayınlamadı. Böyle bir durum da akıllara Gal Gadot’a haksızlık edilip edilmediği sorusunu getiriyor…

DC filmleri hangi sırayla izlenir?

DC filmleri hangi sırayla izlenir?

2013 yılında başlatılan DC Genişletilmiş Evreni filmleri hangi sırayla izlenmeli? İşte DC izleme sırası için iki alternatif öneri…

Dikkate alınması gereken bir başka husus da Wonder Woman 1984 filminin 2020’nin sonlarında gösterime girdiğinde büyük ölçüde kötü eleştiri yağmuruna tutulmuş olması. Gişede dünya çapında sadece 166 milyon dolar kazanması da stüdyo için büyük bir eksi.

Sonuç olarak muhtemelen DC evreninde Gal Gadot’u Wonder Woman olarak görmeyeceğiz. Siz ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi yorumlarda bizlerle paylaşmayı lütfen unutmayın.

source site-29